Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Miért áll vissza folyton a fizetés PP-on arra, hogy ők váltsák, mikor a PP beállításokban be van állítva, hogy a bankom váltson? Ebayon bármikor fizetek valamit, megnézem mire van állítva, hát arra, hogy ők állítsák. Ilyenkor persze átnyomom. De akkor ezek szerint hiába van beállítva PP-on is nem ér semmit?Vagy ez inkább PP topic kérdés? -
Tomi0703
addikt
Srácok!
Ebayon megmarad a kosár tartalma? Holnap rendelnék ma kinéztem pár cuccot és beraktam kosárba (csak, hogy ne kelljen könyvjelzőzgetni).Valamint nem jött meg az egyik cuccom. Az eladónak írtam, végülis azt írta, hogy ha megjön vissza-e fizetem a pénzt és, hogy ha visszafizet adok-e +-t? Igazából az a kérdésem, hogy refund esetén szoktatok e pluszolni? Eddig egy esetem volt, hogy nem jött meg, írtam, hogy nem jött meg az emberke küldte is a pénzt. Úgy emlékszem nem értékeltem.
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Megjött az üvegfóliám, de sajnos törötten. Dobozba szépen benne volt, de kibontva repedt az egész. Szvsz a postás baszta el, mert elég hosszú a doboz és belenyomorgatta a postaládába, szerintem akkor sérülhetett meg. Ilyenkor mi a teendő? Az angolom nem az igazi így a levélváltások az eladóval ki vannak csukva. Esetleg megvárni míg lejár a határidő és refundot kérni? Bár ez meg böszmeség, mert időben megjött és valószínűleg nem az eladó hibája..[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Na elso rendelesem is megjott (Kinabol). 25.-et irtak, hogy akkortol johet meg de ma megjott. 11-en lett feladva.
Azt mondjuk meg nem tudom, hogy jo e mert nem voltam otthon (l520 digitizer). -
Tomi0703
addikt
válasz cs.david94 #45594 üzenetére
Na most megnéztem pontosan.
Júni 10-én csináltam a paypalt du. 3-4-5 körül. Két nap múlva láttam elkönyveltként. -
Tomi0703
addikt
S Advencehoz kell, az mar nem ujabb. Ezen kivul egy L7 II-hoz, meg neha egy SP-hez.
#45599) dave0825: Az biztos. Igazabol a lenyeg, hogy az LG-n es a Samun menjen.
Mas: Itthonrol rendeltem egy atalkitot (autoba), de rendelnek hozza usb - micro usb kabelt. Nemztem oket, mindehol csilli-villi ledes vilagito szines szarok vannak. Igazabol jo az is, csak toltson vele a telo, meg jo lenne ha 1 meternel nagyobb lenne (de ha nem nagyobb az sem akkora problema). Nem tudom vette-e mar valaki, de ajanlhatnatok, hogy honnan.
-
Tomi0703
addikt
válasz dave0825 #45593 üzenetére
Hát már linkeltek egyet itthonról, szerintem hanyagolom az ebayt ez ügyben. Mire ideér... Akkkor inkább rendelek 800-900 ft +-ért itthonról, vagy megveszem a taszkóba ahogy mondtad. Amúgy nem átalakítós kellene, hogy a kábelt ne kelljen hurcolásznom a kocsiba. Köszi.
(#45594) cs.david94: Én nem vártam meg míg elkönyvelik, ugye SMS szolgáltatásom sincs úgyhogy én felhívtam a bankot, hogy mondják meg nekem, talán a kártya osztályon. Elmondta a csávó, beírtam és örültem.
Amúgy nem emlékszem rá pontosan, de 1-2 munkanap volt mire elkönyvelték, a terhelés meg kb 2 hét múlva jött vissza.(#45595) Siriusb: Hmm, az érdekes. Most kipróbálok egy ilyet azt majd elválik.
-
Tomi0703
addikt
válasz cs.david94 #45576 üzenetére
Nekem is ennyit vontak (ugyanaz a kártya), 2 hónapja ha csináltam a paypalt.
Más: Valaki rendelt már micro usb-s autós töltőt? Milyet érdemes és honnan? Jó lenne ha vinne LG-t Samsungot meg Sony-t is. Vagy külön típusokra ajánlatos venni egyet (ezzel nem vagyok tisztában) ? Vagy elég lenne csak egy fej amibe az USB kábelt dugnám?
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Hülye kérdés (de először rendelek ebayról), tőle mrejek rendelni? Egy Lumia 520 digitizert rendelnék 3600-ért. Látom a visszajelzéseket, de ti mégis tapasztaltabbak vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok