- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Milyen program, ami...?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Aktív témák
-
baluka
tag
Létezik egy DirectX 9 Uninstaller nevű progi, keress rá a neten, töltsd le, aztán ha levetted a Dx9-t, szedd le a Catalystot és a Controlpanelt is, takaríts ki minden ezekkel kapcsolatos cuccot /Program Files, Registry/, restartolj, majd ebben a sorrendben telepíts:
1. DirectX
2. Catalyst
3. ControlPanel
Ja, és a Catalystnál a normális telepítőt használd, egyszerűen mást nem is lehet, ha a netről töltötted le, mert hát ugye csak rákattintasz az ikonra és indul... :C
Sok sikert!! -
Panther78
csendes tag
A ''video gondokra'' sajna nincs ötletem, de a szabálytalankodó programok hibaüzenet magyarázata szinte minden esetben a Win borulása. Extrém esetben lehetséges a memória meghibásodása is.
Települd újra a Win-t!
Ha netán nem megy simán a Win telepítés, erősen ajánlott egy Memtest86 futtatás. -
Bálintosz
senior tag
Hát ott te b@sztál el valamit! Az én konfigom hasonlít a tiedhez, és tökéletesen működik! Win XP, AMD Athlon XP 1700+, ECS K7S5A, Excalibur Radeon 8500LE 64 MB DDR Tv(250/500@285/560), 256 MB SD RAM, C-Media AC 97, Catalist 35, DX 9.0a
Xelo vagyok.... GanXta aXta maAAXta...
-
Gresi
csendes tag
Hali! Szerintem huzd ujra a windows, mert ennek a parosnak mennie kell. Amugy nem tudom mit ''INFeskedsz'', hisz sima SETUP.EXE a telepites. Ha ugy nem megy, akkor ott biztosan valami gubanc van. Ha teheted, akkor a Win98-at szerintem csereld le egy jo kis XP-re. Az nem csuszik ossze olyan konnyen. Ugy nezem a geped kenyelmesen elvinne. Nekem is Catalyst 3.5+DX9a paros van, es hibatlanul fut minden. Beleertve a GTA VC-is. Igaz nekem Intel+WinXP van mellette, de nem hinnem hogy az sokat szamit.
Aktív témák
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest