Új hozzászólás Aktív témák
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
A problémámat felvetettem az Ubuntu topikban is de láttam, hogy vannak itt, akik használnak Mythtv-t és ezért beteszem ide is, hátha előbb kapok választ.
Szóval, nem vagyok egy nagy Linux guru de mivel a windows-os MCE nem kezeli a DVB-C kártyákat így arra gondoltam, hogy szétnézek ezen a vonalon.
Meg is találtam az Ubuntu HTPC-re készített változatát a Mythbuntut.
Ebből a 12.04 64bites verziót szedtem le és installáltam egy szűz vinyóra.A gondom a Mythtv beüzemelésével van. A tunerkártyám egy Technisat Cablestar HD2, amit lát is sőt egy másik DVB alkalmazással még adás is volt, fel is vettem vele (Me TV).
Nekem azonban a Mythtv kellene, hogy normál HTPC-ként üzemeljen a dolog és a setupnál elakadok.
Csatornakeresésre mindig a "failed to find any channels" hibaüzenetet kapom.
Találtam DVB-C kártya beállításához ezt a leírást: [link] ami alapján a channels.conf-ot le is generáltam.
Ha a channels.conf importálását választom, akkor megtalálja a csatornákat de nem menti le, mert a Channel Editor az üres...Innen nem tudok tovább menni.
Van valakinek ötlete?Köszönettel:
Traptor
.: Aláírás helye :.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Wireless VoIP Headset (Teams)
- Egyben vagy külön bazár, raktár kisöprés less be!
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -