- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem nagyon értem, miért nem frissítették még mindig a drupal.hu-n a 7.19 verzió óta a fordítási linket 7.22-re, pedig már egy ideje megvannak a fordítások...
http://ftp.drupal.org/files/translations/7.x/drupal/drupal-7.22.hu.po
ez lenne a jó cím.
Szóval tényleg a localize.drupal.org-ról érdemes letölteni.Igazából jelezni kéne nekik a hibát a fórumon, de most lusta vagyok.
Amúgy jeleztem már pár hibát, és akkor általában gyorsan intézkedtek, szóval odafigyelnek a visszajelzésekre. Gondolom ez vmiért elfelejtődött, ők is emberek. (és hozzánk hasonlóan kockák)
(#553) Ablakos :
A topic-összefoglalóban lévő szakirodalmakat érdemes lenne megnézned, a Nagy Gusztáv-féle jegyzetek pl. jól összefoglalnak rengeteg dolgot, tök érthetően. Haladóbb témakörökhöz is találhatsz hasznos infókat az ottani linkek között (legalábbis én ezeket tetettem be az összefoglalóba, biztos még számtalan hasznos szakirodalom van Drupalhoz, érdemes is lenne bővíteni a listát (csak mostanság nem Drupalozom aktívan)).
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest