Új hozzászólás Aktív témák

  • Markizmark

    addikt

    válasz twine #59493 üzenetére

    Folyton attól fosok, hogy jó magyar szokás szerint kinek szúrok szemet. Sose repülök emberek vagy házak felett, leginkább nagy füves placc vagy learatott búzamező felett, de akkor is. Se papírom, se biztosításom, se semmim nincs, csak egy MJX Bugs 3 ami valóban elég magasra tud menni és elég messze. De szerencsére a kép stabil, így úgy érzem kontroll alatt tudom tartani messziről is. Szerencsére, vagy nem szerencsére olyan a gép, hogy ha jelet veszít, akkor leállnak a motorok, tehát a végtelenségig elsodródni nem tud. Eddig emiatt egyszer ejtettem le, szerencsére nem magasról mert éppen fákat kerülgettem (már amennyire lehet ezzel a géppel, mert úgy fordul mint a csuklós busz), de pont ezért nem repülök sem házak, autók, sem emberek fölé.
    Max az asszonyt szoktam ijesztgetni, amikor megindulok felé.

    Egyébként pont volt nálunk is szúnyog gyérítés Ancsával és elgondolkodtam rajta, hogy mégis milyen magasan repül. Hát brutál alacsonyan szórja a chemtrail-t, keréknyomosak a háztetők. Abszolút nem éri meg vicceskedni ilyenkor, azt a 10 percet le tudom repülni utána is.

    Egyik helyi tag februárban Busójáráskor (igen, Mohács) engedély nélkül repkedett a 100ezres tömeg felett valami "komolyabb" géppel. Le is szedte a TEK mint a sz@r, talán még szét is verték neki asszem.

    Nekem mindig remeg a lábam, mikor felszállok... és a jóég tudja milyen magasra szoktam szökni.
    Aki megmondja ez a 2 kép hány méteren lehet, annak pacsi:

    Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

Új hozzászólás Aktív témák