Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsiv92

    tag

    válasz mirdal #1677 üzenetére

    Köszönöm, mindenképpen fel fogom rajta tüntetni az elérhetőségemet.

    Mivel már többen érdeklődtetek privát üzenetben, ezért ide is bemásolom tapasztalataimat a masináról, hátha segít nektek és nem kell külön infót kérni róla. :)

    Cheerson CX-20

    Első tapasztalatok eléggé vegyesek, de logikusan belegondolva inkább pozitívak. Hogy is értem ezt?

    Mikor megláttam a csomagolást és a doboz elrendezését, semmi gond nem volt. Logikusan, mégis esztétikusan voltak a cuccok a nagy dobozban, igényesen körbevéve védő 'szivaccsal' és megfelelő ragasztásokkal.

    Kicsomagolás után is minden a helyén volt, tehát azt kaptam, amit a bolt ígért. Ámbátor a minőségellenőr szabadnapon lehetett, esetleg kávézhatott (oké, őszintén, lehet, hogy náluk olyan nincs :D ), mert egy szép kis illesztési gond volt a multikopter felső és alsó teste között. Igazából egy kis nyomással belepattintottam a műanyag tartóelemet a helyébe, ne de akkor is. Ne ilyen apróságon hasaljunk már el...

    Hasonló mondatot fogalmazhatnék el a minőségellenőr személyéről a propellerek esetében is. A fröccsöntés utáni kis műanyag cafatokat kellett az illesztésnél kiszedegetni, de végül csak sikerült megoldanom ezt is.

    Azért belegondolva, hogy egy hasonló, sőt bizonyos tekintetben fejlettebb masinát kaptam, mint a DJI Phantom 1-ese, fele árért, nem nagyon idegesítőek ezek a dolgok.

    Összeraktam, pluszban Angliából érkezett hozzá propellervédő (biztos, ami biztos elven, mégis csak egy új, szokatlan quadról van szó és olcsóbb, mint egy új drón :D ). Az akksi töltése után sajnos már nem volt sok időm, de egy kis mókára az udvaron még igen.

    Mivel szűk volt aránylag a hely és erősen lakott terület, ezért a gépem teljesen manual üzemmódba tettem, nehogy még számomra ismeretlen funkcióból elindítsak egy automata üzemmódot és kárt tegyen magában/másban. Repülés előtt még belőttem az iránytűjét is. A motorok kioldása után már indíthattam a bal stick-el. Nagyon stabil volt és nem hagyta mégsem, hogy átfordítsam a gépet/hülyeséget csináljak. Leszállás után a motorokat nem bonyolult zárolni, de ezt rövid időn belül saját maga is meg teszi, ha nem nyúlsz a távhoz.

    Eddig az a véleményem, hogy megérte a vételt, bár még előtte van egy teljes GPS-es tesztrepülés. :)

    [ Szerkesztve ]

    Xbox Series S - Thrustmaster TX

Új hozzászólás Aktív témák