Új hozzászólás Aktív témák

  • PBA

    aktív tag

    válasz so_ha #4022 üzenetére

    Az, hogy a teló valahol lát Digis hálózatot, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy elérhető lenne amúgy a hálózat. Számtalanszor van olyan, hogy mondjuk egy hegytetőn baromi messze lévő szolgáltató jelét is stabilan fogja a telefonod. De arra már nem elég a kraft, hogy mondjuk fel is tudjon lépni rá, neadjisten hívást is tudj indítani, vagy egy bitet is forgalmazni rajta.

    Ha látja a Digis hálózatot a telód, akkor lehet, hogy valóban erős jelet fog, de az is lehet, hogy valahol bivalybasznád külsőből átszivárog némi jel hozzád, de amúgy használhatatlan lenne. A lefedettségre vonatkozóan nem jelentenek ezek a képernyőképek túl sok használható infót.

    Részemről drukkolok, de szkeptikus vagyok. És eszembe sem lesz némileg olcsóbb árért váltani, és beáldozni azt, hogy stabilan mindenhol van térerőm, tudok telefonálni, nem kell hallózni összevissza, ha utazok az országban ide-oda. A korlátlan netcsomagról nem is beszélve, szuper sávszél mellett, stabil kapcsolattal. És akkor még a kinti ingyenes roamingról nem is beszéltem, amit a Digi Ro nem ad az ügyfeleinek.

    Szóval részemről akkor sem váltok, ha havi 5 Ft lesz az egész kóceráj, mert nem fogok vergődni vele, nekem munkaeszköz a mobil. Aki szeretne kísérletezni, felfedezni a hálózatépítés és jelvadászat rejtelmeit, kitesztelni és megtapasztalni, hogy mit lehet kihozni ekkora frekikészletből, az tegye, miért is ne, nem rossz hobbi. Tudom, miért temetem, stb. Sokszor hallottam ugyanezt, hogy garantáltan elindul ekkor és ekkor, hülye vagyok. Aham, eltelt X év, és hol is tartunk?

Új hozzászólás Aktív témák