Új hozzászólás Aktív témák

  • p2pp

    őstag

    válasz zelikocc #35351 üzenetére

    Nálunk minden nap ez van.
    Na meg, h Itt a környéken csak a Diginek (30m) van
    bázisa. A többi kicsit messzebb van és kevesebb állomása van, ami nagyon leterhelt, ami látszik is az eredményekben. Az 5G talán egy kis időre levegőhöz juttatná a 4G-t. Telefonálni is a Digit használjuk, mert a másikkal nem lehet. Nem lehet hallani semmit sem. A Net többször több helyen leugrik "E" re, az a 4G+ és semmit sem nyit meg. A lehetőség mindenkinek is adott lenne építkezni. De ennyi év alatt sem érdekelt senkit sem a probléma. Azt már nem is mondom, h a T betűs Angol üzletlánc helyi nagy Áruházában csak 3G van.
    Ami egy vicc. Itt ez van. Itt a Digi a nyerő.
    Melóban 0 Digi van, de a VoWifinek hála az is megy simán. A másik meg, h vezetékes Neten csak "T" koax van, meg Inviteles réz, amit nem minősítés. Van "volt" helyi Optika is, amit a T megvette és totális zsákutcát csinált belőle. Azóta is azt használjuk. 125/30. Gyorsabb nem lehet. (Sztük) Amúgy bírná az 2000-et is simán. Nem kompatibilis a T hálózatával. (szerelő szerint az optikai kábel sem) Ezt vki kifejthetné.
    Alcatel modem van. Csak modem. Saját router kell hozzá. Viszont 6 éve hozzá nem kellett nyúlni, mert atombiztos. Atomtámadás ellen is véd 😀
    A Digi csak a mi utcánkat nem Optikázta be.
    Pedig mindenki nagyon várta!!! Elszomorító!!!

    Iphone 14 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme

Új hozzászólás Aktív témák