Új hozzászólás Aktív témák

  • reddoors

    tag

    válasz Mate #2898 üzenetére

    Lehet , hogy felesleges de akkor elfogadható áron lehetne 100-200-300..... Gb-os csomagokat vásárolni .
    A jelenlegi 400 Mb-tól a pár Gb-os csomagokat több 1000 Ft-os áron szerintem Te is nevetségesnek és pénzlehúzásnak tartod.

    Tudomásul kellene venni , hogy a klasszikus értelemben vett telefonálás ideje lejárt , hiszen már nem is használunk "klasszikus" telefonokat (tisztelet a szűk rétegnek ).
    Már a felhasználók jelentős részénél egy mini számítógép van amivel utazásokat foglalhatsz , internetezhetsz , egy dokkoló segítségével asztali gépet varázsolsz , közösségi oldalakat látogatsz , híreket olvasol, fényképezel , zene videó stream , youtube nézés , online tv, stb.
    Ehhez rengeteg adat kell és ez felé megy el a használat , hiszen a telefonok és a programok egyre okosabbak és sokoldalúbbak.

    A telekom nagyon rossz irányban ment el , ott még mindig a régi a szemlélet.
    Az új igazgató munkája egy nagy NULLA már most el kellene zavarni a fenébe , hiszen azóta káosz van minden téren.

    A telenornak is új vezérigazgatója van ott megint látszik az új szemlélet.

    Hiába van 3000 Ft ért korlátlan beszélgetés hálózaton belül a telekomnál , vagy a vodánál 10 ezerért minden irányba a kutyát sem érdekli .

    Meglátod 1-2 év és megfordulnak a csomagok.
    Meglesz az alap korlátlan internet és ahhoz fogsz venni hang alapú csomagokat, perceket , mindenki a szokásához mérten de , az alap "rengeteg " adat már kötelező lesz , hiszen az okostelefonok léte .

    Ez aki nem veszi tudomásul rengeteg ügyfelet fog veszíteni. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák