Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz #71835392 #19283 üzenetére

    máshogy fogalmazom meg és ez még csak nem is teszt működéssel függ össze. ha hiba van a számlázásban, jelzed a szolgáltatónak, a szolgáltató elismeri és helyreállítja, akkor nem fogsz pert nyerni vele szemben azért, mert hibás volt az eredeti számla.

    a többihez meg azt, hogy próbálj meg odamenni a digihez és kötni vele egy "ötkilences", vagy csak "négykilences" rendelkezésre állásról szóló szerződést és el fognak hajtani. nem is tudom, hogy pl nem magánszemélyekkel egyáltalán hajlandóak szerződni ezen a ponton.

    azt látom, hogy jogilag nem létezik a nyilvános teszt fogalma, de az ÁSZF-ben tényleg csak az abszolút minimumot vállalják és "A Szolgáltató mentesül a kötbér, illetve kártérítés megfizetésére vonatkozó kötelezettsége alól, ha a szerződésszerű teljesítés érdekében úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben általában tőle elvárhatóvolt."
    nos, az adott helyzet az az, hogy tesztüzemben működnek és ezt mind a tarifacsomag neve, mind a hirdetéseik egyértelművé teszik, meg az ilyen mondatok:

    "A Szolgáltató mobil rádiótelefon hálózata a felsorolt települések esetén eltérő mértékben, de a település számottevő részén elérhető megfelelő vételi viszonyok esetén."

    meg amúgy is, ha szerinted megszegték az ÁSZF-üket, akkor menj perelni, vagy legalábbis ezt írd és ne azt, hogy a másik szolgáltató jobb. ha nem tudod elfogadni, hogy ez egy teszt időszak, akkor viselkedj úgy, mint amit akkor csinálnál, ha nem lenne teszt időszak és válts szolgáltatót. az, hogy jelen vagy ebben a fórumban és van még digi előfizetésed az vagy azt jelenti, hogy:
    - ár/értékben azért mégis elégedett vagy
    - elfogadod, hogy fejlesztés alatt van a hálózat és várod a végeredményt. és akkor a csak elégedetlenséget tartalmazó hsz-eid, csak a türelmetlenségről szólnak.

    szóval tényleg nem értem, ha szerinted ez nem éri meg, akkor miért követed.

    de mindegy, elengedem a témát.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák