Új hozzászólás Aktív témák

  • #31372032

    törölt tag

    válasz Rick4 #13947 üzenetére

    Én a helyedben nem reménykednék tudományos okfejtésben; ~90%-ban azt sem értik, miről van szó.
    Ami pedig az aktuális, Digi lefedettséget érinti, ami szerintem olyan messze van az optimálishoz, mint Makó Jeruzsálemtől, imho belefér a topik témájába ilyen-olyan hack is.
    Persze a panellakó torrenthuszárok sosem fogják megérteni, hogy a karcsú mobilinternet jelet, wifin megosztva például a VoWIFI-nek semmi értelme nincs (akinek nem inge, ne vegye magára).
    Arról nem is beszélve, hogy nincs mindenkinek felesleges 50 ezer forintja mondjuk egy mikroTik lte antennára, ami lehet, hogy csak annyit ér vidéken, mint halottnak a csók.
    De azt sem fogod velük sosem megértetni, hogy a legszuperebb 4G router magában, külső antenna nélkül a jobbféle mobilok érzékenységét nem fogja tudni, az adótól messze, rossz lefedettség mellett; nekem is javasolták, hogy csatlakozzak a nadapi toronyra, ami kb. 2 km, csak van köztünk ~300 méter gránit, ami ~290 millió éves, és nem fog eltűnni a tudomány mai állása szerint a közeljövőben.
    Persze vannak kivételek, mint például dchard, vagy anglergab, akik járatosabbak a témában.
    Nem, nincs nálam sem a bölcsek köve, de a 2 szomszédot meg tudom kérdezni, akik ebből élnek, s nem fórumposztokért kapnak 1000 dollárt egy hétvégi ügyeletért, LTE/5G vonalon. :)

Új hozzászólás Aktív témák