Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz csattila01 #45602 üzenetére

    gondoltál ara, hogy azért nem müködik mert nálad egy bridge-elt ont-van ami nem router mod-ban van hanem modem mode-ban? teszem hozzá nagy többség ez utobbit szereti, aját router és arrol menni fog, gondolom csak 1 lan megy a huaweii-töl a gépedbe és a gépeden tárcsázol, tehtáa gépeden ppope stb-t ott rendezed, ha ez utobbi akkro garantáltan bridge-be van a huaweii,
    2 opcio van
    1. fen ti összefoglalo szerint vezsle routert, mondjuk tp v3-v4-et kb 15e ft mondhatni elgolcsobb, usb is van rajta ,
    2.lehetöség, felhivod a digi-t és kréed hgoy tegyék router mode-ba, akkor betudzs majd lépni és ugy már menni fog 90%-ban a vinyod rolla, viszont ugy akkro ott kell appope-t beálitani hgoy legyen internet, a vinyo-t hgoy megy e azt POLI tudja legjobban megmondnai szerintem.

    én tanácsom, vennék routert és a huaweii-t hagynám bridge-ben. saját routerem röl menen a ppope. és nas-nak beálitva, akár gyári progival vagy akár ha 200-as vagy kisebb digi csomagod vna akkro akár openwrt stb-kel is lehet sok-sok lehetöséget operálni torrent nas stbstb. de ennek vna saját topicja ahols egitenek ah utobbi openwret vagy hasonlokban gondolkodsz, de a gyéri progik is elegendöek alap megosztási funkciokra.

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák