Új hozzászólás Aktív témák

  • Gróf...

    aktív tag

    Ráadásul olyan dolgon pörögtök, ami tényként tekinthető. Egyszer és mindenkorra tisztázzuk: A netcsomagokat régi áron igénybe venni nem lehet! Ergo; Ha valaki befárad, (Mint én is) hogy "Csókolom x. y. vagyok, szeretném módosítani a meglévő szolgáltatást "ERRE" (Esetleg vissza lehet kérdezni, hogy ennyibe és ennyibe kerül (Nálam ezt maga az ügyfeles kislány tette meg "Ugye a 2700 forintos?") Kis krampácsolás és már zizegett is a nyomtató. Csak a társalgás fenntartása kedvéért még megbeszéltük, hogy a már kibocsátott számlát nyugodtan fizessem be, majd az utána következőn jóváírják.
    Még csak meg sem kell indokolni. Így szeretnéd, és kész!
    Nálam a konkrét eset a tipikus: Tavaly szeptember óta Topnetből Digi200-as lettem. Nem váltottam vissza, mert leszartam. (Egyszer majdcsak kicserélik a szviccseket!?!?!?!) De a mostani plusz hétszáz forint különbség, már nálam is kicsapta a biztosítékot. Tegnap előtt beballagtam a legbárgyúbb mosolyommal Harmat utcába és azóta Digi100-as vagyok (2700) (Természetesen júli 1.-el)
    Az egész procedúra annyi időmet és energiámat (munkaidőben, céges járművel) vett igénybe, mint ennek a hozzászólásnak a bekrampácsolása!
    Ha valaki ezek után innentől kezdve tud "nemlétező" (sebesség-ár) csomagra szerződést kötni, az már bámulatos dolog!

    Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!

Új hozzászólás Aktív témák