Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Sziasztok!

    Nah ma voltam bent a Diginél... bírom, hogy annyira okos az ügyfélszolgálat. Most emberre is mondhatnám de a rendszer is valami katasztrófa. Ha a net szolgáltatás nem lenne olyan amilyen, sebesség stb...olyan messze kerülném el őket.
    Bent voltam hét elején, akkor még egy másik címre kérdeztem rá, úgy volt oda költözök és előérdeklődtem...rendes kiscsajt fogtam ki...mondta hmmm hát az a környék még érdekes ( IV. ker árpád ) ... de pill...rögtön telefon...vmi szerelő vagy nem tudom kt hívott...utca lehet-e stb megoldható bumm ... 2 percet se beszélt vele, mondta ők azt mondják technikailag nincs akadálya...jöjjek mikor aktuális és mehet.

    Nah mondom ez frankó volt így. Közben másik cím lett... ez már a fix. Bemegyek ma már a kitöltött hozzájárulásos hülyeséggel, mert ugye bérlő vagyok... mondom mit kérek és hova...hűűű hát ő arról nem tud mondani semmit. Próbáltam sugallni neki, hogy múltkor a kollegina ezt a nem tudomot lezárta 1 min alatt egy telefonhívással, ba**tt rá :) Hát kiküldeti a felmérőket és akkor azok majd értesítenek. Ezek a felmérők mennyit szoktak vacakolni ezzel a kérdéssel, akinek volt ilyen??

    + az a legszebb kitöltve viszem a meghatalmazást....jajjjj ez nem jó..... ehhez másik kell, mert már van bent digi és akkor nem mehet az én nevemre csak a tulajéra...ergó megy tovább az ő előfizetése, csak módosítani kell arra, amit én akarok...de ahhoz ez a meghatalmazás nem jó..... nah akkor koppantam, mert munka mellett stb. találkozgatni minden a főbérlőmmel is stb... meg hozzájuk rohangálni vissza...pont erre van időm. Nem akartam megkérdezni, mihez nincs nekik kész formanyomtatvány meghatalmazás??? Ajtón bemehetek megbízás nélkül??? :DD :DD

    Gxyb: És ezt ilyenkor te beszéled le mire kössék vagy hogy megy? Mert ha itt is vacak régi switch van, nekem ne szórakozzanak majd :) Bár gondolom ennyire értelmesek jönnek, hogy meglehet velük beszélni mindent....főleg ha látják nem vagy hülye a témához :) Hát remélem akkor nekem is ONT-ra köti

    Viszont ahogy olvasom király lesz a kötés, mert az lett volna a kövi kérdésem meddig melóznak....mert én nem vagyok itthon negyed 6 előtt... és ehhez én kelleni fogok keményen akkor ha sebességtesztet kérnek stb... mást tudnék korábbra, hogy beengedje őket a családból...csak nem fogják tudni a szerelővel a dolgokat ők. Szép kör lesz :) hétvégén gondolom nincsenek!!!???

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák