Aktív témák

  • totyax

    aktív tag

    Nekem pár napja kötötték be a digit Miskolc belvárosban, és egyelőre működik. Sebesség úgy látom letöltésre megvan, a felfele menő viszont főleg külföldre a 10Mbs helyett gyakran csak 2-3Mbs. Ha megy egy letöltés, akkor az érdekes módon a feltöltési sebességet nyírja ki, ha a letöltés befejeződik, akkor a feltöltés beindul. DSL-nél ez pont fordítva volt :)

    Modemre számítottam én is, bár a szórólapjuk két kábelt emlegetett, egyet tv-re, egyet internetre. Végülis internetre sima utp kábelt húztak be, tehát semmilyen modemre nem volt szükség, egyenesen megy a hálókártyára.

    Mikor elmentek, aztán elmenvén megérkeztem, kicsit elkerekedett a szemem, mert érdekesen néz ki az ajtó felett az utp kábel útja a lakásba, ugyanis a legalsó kábelcsatornából megy a kábel az összes többi csatorna felett(!) rájuk merőlegesen. Ha valami villanyszerelési munka van, tuti hogy el kell vágni azt a kábelt a szerelőnek hogy le tudja venni a a többi kábelcsatorna fedlapját. Még nem tudom reklamáljam-e ezt az érdekes megoldást. Ugyanis ha el kell vágni azt a kábelt ezeknek pár nap/hét mire kijönnek.

    Email címről papírt elfelejtettek adni, az ügyfélszolgálatot kellett hívni, de így viszont saját magam választhattam email címet. Végülis nem a mail cím a lényeg, hanem hogy az smtp-hez legyen login, amihez a mail cím és annak jelszava kell.

Aktív témák