Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz reelc #111446 üzenetére

    ja, csak néhány maxos terület volt: baal és társasága meg a1 pit rémlik leginkább... az volt a gáz, hogy simán rakott 2 olyan immet baal minionjeire, amikkel nem lehetett pl sorcival mit kezdeni :( a droprate-ről meg ne is beszéljünk... d3nál szerintem vicces volt az eleje: beharangozták, hogy inferno-n szenvedés lesz és igazuk is lett :K szépen farmolni kellett orrvérzésig sorban az acteket, hogy utána valahogy bírd a következőt... mármint kellett jó sok arany, mert pirosra verték folyamatosan a mobok a felszerelést :D 1-1 elit csapat is komoly kihívás lehetett (pl szépen visszaregenerálódtak, a reflectesek meg levertek a saját ütéseiddel, stb)

    ui: d2re visszagondolva, ott néhány lowlevel item még a végjátékban is jól használható volt... teljesen más volt a mechanizmus, mint d3ban... (pl rémlik hogy follower-re lvl35 körüli fegyvert kellett rakni, ami tán 30-35% eséllyel nyomott crushing blow-t)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák