-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz Csokishurka #111545 üzenetére
Szerintem keress egy szimpatikus buildet mondjuk itt és próbáld követni. Sajnos a setek eléggé behatárolják a fejlesztés lehetőségét, diverzitás nem nagyon van.
A későbbi hozzászólásodra is ez a válasz, azt kell használni amit a build megkíván.
-
_drk
addikt
Nekroval mi a helyzet? Az nem javult semmit?
Kicsit jobban vonz mint a DH, de látom az most jó lett.
Tanácstalan vagyok -
SQX_Barto
addikt
En betortem a nekrot miutan kidobtak nekem a DH cuccokat.
Nekronak a LoD buildjei erosebbek, de azokat ido kirakni.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Mart10000
aktív tag
válasz MegalodonS #111514 üzenetére
Mostani Season Conquest teljesítése könnyebb lett első olvasatra. Nem tudom min múlik a nehézsége. Előző táposabb volt, amit csapatban lehetett teljesíteni. Mostani egy karakterrel letudható lesz, mert nem lesz most a Solo GR 55 teljesítése 8 különbüző settel rész benne. +Lvl70 felett nem árt, ha megfelelő cuccok is esnek.
Mondanom se kell, hogy partyban a legtöbben DH-val mentek nem meglepő módon.
Kicsit sajnálom is, hogy nem most megyek DH-val, de eleget voltam előző seasonban. Akkor a Marauder és Natalya's hybrid összeállítású builddel jött össze a GR 100. Majd a non-seasonosben, ha lesz idő összerakok egyet. Most több lett ezzel vele a top részben. Shadow visszaminősült highra.
Ha elég van belőle nyugodtabban rakom sima legendaryba is. Ettől még ugyanúgy az ancient az elsődleges. Nem hiszem, hogy hiányt fogok belőle szenvedni.
-
Daelion
őstag
válasz proci985 #111556 üzenetére
Én megnyugodtam miután felnéztem US fórumra, hát mondjuk úgy hogy 'nincs nagy sikere'.
Én sem játszom DH-t most, nem volt még olyan rég hogy játszottam és nem éreztem hogy akarom ezt megint.
Legutóbb lement egy kicsit off meta UE DH-val GR 110 az elég volt.[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz Ellia #111551 üzenetére
Hat innen nezegettem de tok folosleges volt mert mindig dobott ujabb fegyot. Egy ideig butcherrel toltam De most mar egy ideje a ww-t tolom mert kidobta a ww rendes kardot meg a thunderfuryt szoval porgok mint a bolond de igy eleg konnyu de mar nem tudok nehezseget novelni.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
grimm2015
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
Utana meg letoltam egy 100as solot, de arrol nem lottem kepet#Csokishurka: "mar nem tudok nehezseget novelni." Solo Greater Rift 150-ig van meg par nehezseg
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Csokishurka
őstag
válasz SQX_Barto #111560 üzenetére
Nem ugy hanem most normalrol felvettem hardra se kiirta hogy nem tudom nehezebbre rakni csak ha uj jatekot kezdek
Azt gondolom hogy meg messze a vege
De ha meg lesz a lvl 70 meg a campaign is kesz akkor johet a paragon lvl meg az adventure mod?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
SQX_Barto
addikt
válasz Csokishurka #111561 üzenetére
"De ha meg lesz a lvl 70 meg a campaign is kesz akkor johet a paragon lvl meg az adventure mod?"
Minek jatszol Campaign-t?
Adventure Mode-ban hamarabb meglesz a level 70.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
rumkola
veterán
válasz Csokishurka #111561 üzenetére
Igen, kampány után adventure mód és megnyílik a többi nehézségi szint, Torment 1-tól esik a zöld cucc emlékeim szerint.
-
-
LélekVándor
tag
A legjobb az lesz az új szezon buff nál, ha vki mondjuk szólóban push ol, és saxtrisst kapja boss nak, majd lejön a tornádó buff és a 80 tornádóból találhatod ki, hogy melyik a Tiéd😀. Volt már rá példa nagyon epic.
-
SQX_Barto
addikt
válasz DiamondBack #111568 üzenetére
Kerdezheted itt is.
Hatha masnak is hasznos lesz a valasz#Csokishurka: Ne bandd, most is jo az meg
Ami nem egyertelmu, nyugodtan kerdezd.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Daelion
őstag
Hat ezt is megéltük, amióta van Season játékban most fogom elsőnek kihagyni/letenni.
Ez a theme nagyon nem oké, még alig telt el valamennyi idő és már megtörtént amit fentebb írtam.
Random reflectes mob ami nem is volt közel karimhoz, eltalálta az a Diablo lightning Season Theme dolog és azonnal procolta a Cheat Death passzívomat. 'egy sima T16 Riftben'Direkt akartam PoJ Monkot játszani ebben a Seasonben mert nyugis build de ez így kb orosz rulett hogy mikor vágom agyon magam azzal a szarral.
Most is meghaltam volna csak pont sikerült félre irányítani a karit és nem találta el a mobot megint.No mind1 van bőven más játék amivel amúgy is több kedven van most játszani.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Daelion #111570 üzenetére
Remelem lesz akkora a nepharag, hogy "hirtelen" eltunik a season tema vagy szolidan atalakul egy "minden dupla" szezonna
-
proci985
MODERÁTOR
válasz LélekVándor #111567 üzenetére
foleg GoD generator DHval, aminel neha fel masodperces szerveroldali lag van
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hokuszla
senior tag
Kegyes volt a blizzarandom, p716-on kiesett a dawn. Pedig akár p1000-ig is önthettem volna a megszerzésébe az alapanyagot.
10600k 16GB 1660s 5TB
-
proci985
MODERÁTOR
válasz rumkola #111574 üzenetére
nekem az volt az elso 1handom ami kiesett.
viszont nezem a GoD generator DHt, egy elmeny gearezni. ovbol a legfontosabb statot nem lehet rerollolni (7bol ketto volt egyaltalan 175 felett), fegyverbol a Dawn gyakorlatilag 62% alatt jo kozelitessel kuka a tobbi stattol fuggetlenul, flavor of time a letezo legmacerasabb item a jatekban. ja es emellett kene AD is, amitol viszont iszonyatosan laggol a jatek.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MegalodonS
őstag
Jo ez a Mundunugu's,meg mindig eros Merges voltam,hogy gyenge lesz ,hat nem Az egyeduli nehezseg, a ''The Barber'' fegyo ,megszerzese, na az kemeny volt!!
GR100,augment nelkul,P688,Gemek lvl 92/64/0/,850k dmg,van meg benne kakao Erdekes,hogy tobb fele variacioban jatszanak vele.Mondjuk a frostburn verzio, nekem bejon!!
Mindenkinek ajanlom,jaa es sokkal tankosabb a kesztyuvel
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz MegalodonS #111576 üzenetére
Neked!
Nekem a "Barber" kiesett még L70 előtt. Sőt!4! A "Traveller" páros úgy jött, hogy még nem volt kavicsom amit belerakjak.
Most P367-en T14 farm megy. De RoE, meg Sacred H. a fasorba sincs.
Egy gem, BaneotP a gearben ami 25-ös.
De így is erős a Mundu nagyon!"Formicate Under Command of the King,,
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #111576 üzenetére
Havernak kidobtuk 4-es partiban az egesz uj DH buildet cakkum-pakk, kb 3 ora jatek alatt
Bezzeg en meg fel napot vartam a dawn-ra, meg sok mas cuccra...
Igaz most seasonban nem tudsz ugy ledobni egy szoget, hogy ne DH-t talalj el.
Legelso 4p-s GR150 a klasszikus WD+ crusi+support felallas, utana 148-on van egy 2DH + supp csapat.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Csokishurka #111579 üzenetére
Igen, a GR pedig a Greater Rift roviditese.
-
Csokishurka
őstag
válasz SQX_Barto #111580 üzenetére
Koszi. Egy dolog nem tiszta meg. Most vagyok lvl 50 gondolom elerem a lvl 70et mielott vegeznek a kapmannyal. Akkor kampanyt vegig kell vinnem vagy kozben valthatok paragon levelre anelkul hogy ujra kene kezdenem. A sztorit mindenkepp vegig akarom vinni utana mehet a tobbi moka.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
rumkola
veterán
válasz Csokishurka #111581 üzenetére
Így van. Sztori után GAME SETTINGS, Adventure mód, egyből mehet a rift és azért egy full bounty-t (Act1-től Act5-ig) le kéne nyomni, hogy legyen alpanyagod.
Bounty-hoz: "M" betű a térkép és a felkiáltó jelekre kell klikkelni, egyből oda is teleportálsz. Ha egy ACT kész akkor a házikós ikonnál kapod majd Tyraeltől a bounty cache-et (dobozka amit jobb klikkel nyithatsz és ömlik belőle a cucc).
Riftek: A rift végén kapsz greater riftet nyitó követ, szóval rift iután greater rift is mehet, annak a végén dob csak cuccot a főellenfél, plusz kapsz egy legendary gemet amit egyből fejleszthetsz is.
Ruins Of Sesheron-ba mindenképp menj el felszedni a hordaric cube-ot, ez legyen az első a sztori után, ezt utána megtalálod minden városban Zoltan Kulle szelleme mellett. Hogy mit tudsz csinálni a kockával annak olvass utána, talán itt az összefoglalóban is benne van, de lehet már kicsit régi a leírás...
Csapatban (public mód), csináld meg a Game settings - Challenge Rift-et, rengeteg alapanyagot kapsz és egyből használhatod a hordaric cube-ot, amihez alapanyagod a Bounty-kból lenne. Nem kell nagyon pörögnöd, csak nyomkodd a gombokat és kövesd a többieket, mejd ők megcsinálják. Kis boríték ikon fog villogni blara lent, klikk rá és claim to inventory. Inventoryban pedig jobb klikkel nythatod.
SHIFT+J billenytyű kombóvel folyamatosan nézegesd mik a feladatok a szezonban!
UFF -
MegalodonS
őstag
válasz faragojof #111577 üzenetére
Az igen,de nekem a sacred gyorsan jott, a coe csak P600 amikor eloszor esett Most lattam tobb fele fele variaciot a mundura,pl a zei's-t ,miert jo ennek a buildnek Te melyikkel probalod??
Na menetelek(wd) ket gemmel,mert a harmadik meg mindig ''nullas''
Ja vannak ilyen varazs cuccok Dawn,Barber stb ami mintha beakadna nem esik sok sok ideig!!A barbert folyamatosan Kadala/Kocka es meg igy is azt hittem soha nem fog esni Nekem a Dawn gyorsan jott!!
Szeretem az erdekes co-op dolgokat es ezt is meg ertuk,en azert probalkoztam
Barbar es DH co-op vegreee
Diablo 3 Season 21 Rank 1 World 2 Player GoD Demon Hunter and zBarb
Majd vegyel ha akarsz ,es szezonba gyorsitok a fejlodeseden
Challenge Rift eloszor!!ma reggel erkezett az uj
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz MegalodonS #111583 üzenetére
Koszi lehet elek vele! De elotte kiszotarazom meg ertelmezem amit rumkola irt
De gondolom akkor indul majd be minden ha meglesz a lvl 70. Hany act van amugy?
Meg csak a battle chestet vettem meg abbol nem szarmazik semmi hatranyom ugye hogy necromata pack nincs meg ugye?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
MegalodonS
őstag
válasz Csokishurka #111584 üzenetére
Mindossze 5 van es a tortenet nagyon jo,erdemes vele jatszani.Igen lvl70 utan eldontod mit szeretnel ,de az is mind1,mert pillanatok alatt felhuznak lvl1-lvl70-re, adnak geart,goldot(puzzle ring-Vault)
En szezonban,mindig szoloban megyek lvl70-ig.(szezon szokas)
Utana irtam kedves SQX_Barto kolleganak aki hozta a kis alakulatat 3 DH-t es Greater riftben huztak nekem egy kis paragont,P0-P250+meg,kb 3-4 setet es egyebb legendarykat adomanyoztak a csoves karakteremnek.
Utana irtam,Reelc kolleganak ''A bankar'' vegig huzott jo par vaulton es gold-me''GOLD''va.Igy megy ez utana,meg jon a vegtelen Rift,Bounty,Greater Rift trio,ameddig birod[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz MegalodonS #111585 üzenetére
Grindolassal nem leszgond. Wowban is sok sok millio goldot farnoltam ossze.
Az elejen meg meg akarom probalni magamtol elerni amit tudok. Aztan ha mar nagyjabol kiismertem a dolgokat akkor mehet a party hard"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
DjDanee87
addikt
válasz Csokishurka #111586 üzenetére
Az jó ötlet szerintem. Annak nem sok értelme van, hogy felboostoljon valaki új játékosként. Érdemes kitapasztalni hogyan működnek a dolgok, hogyan fejlődik a karakter. Ha valaki boostol és ledobál minden kellő itemet és rögtön a topról indulsz kevésbé fun szerintem.
-
Daelion
őstag
válasz DjDanee87 #111587 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, sőt szerintem új játékosként ez konkrétan játékélmény romboló. 'Én imádok felfedezni egy új játékot ami tetszik, talán a legjobb része az egésznek'
Azt is megfigyeltem még amikor szokásom volt randomokat boostolni chaten, hogy felhúzom meg elviszem pár GR runra és utána azt látom hogy pár nap múlva már nem is játszik a játékkal. 'persze ez ember függő de elég gyakran tapasztaltam'
-
rumkola
veterán
válasz Csokishurka #111586 üzenetére
Úgyúgy! Az elején ne húzasd fel magad. Majd a következő szezonban vagy még később.
-
reelc
veterán
válasz rumkola #111589 üzenetére
Az első karival valóban nem érdemes, de a másodiknak legalább egy 70-ig boost igen, és utána eldönti, hogy kér-e további segítséget, vagy BS-ből megoldja.
Lehet 90 napot számolni a szezonra.
Meglátja hogy halad, mennyire jön be a karija.
Én azt javaslom, hogy mondjuk a szezon felénél gondolja át, hogy indít-e egy második karit, hogy megismerje. Szezononként 2 kari szerintem egy kezdőnek is vállalható persze attól is függ, mekkora intenzitással játszik.
Csak hosszú egy szezon, és nem biztos, hogy előrébb lesz, ha mindent 1 kariba öl.
Én legalábbis így csinálnám, ahogy tudnám végigpróbálgatnám a karikat, szeteket. Aztán váltás, kialakul mi tetszene. Persze mondjuk lvl100-at vagy valamit lehozni amivel csak lehet aug. nélkül, a sikerélmény miatt. -
TeeBee73
veterán
válasz Daelion #111588 üzenetére
+1 a "maga találós" indulásra, 's mivel még senki nem említette, érdemes kulcsot is farmolni az elején (szvsz.), egy HF Amu jó passzívval néha életmentő lehet. (Mondjuk, azt nem tudom, csak lvl70-től lehet, vagy az alatt is?)
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
reelc
veterán
válasz TeeBee73 #111592 üzenetére
Direkt nem említették.
Lvl70 fölött lehet HF amu, és most komolyan, 0 gearrel kínlódjon egy kezdő játékos a keywardenek majd az überek ellen?
Meg mire jó passzívja lesz...Az a legokosabb, ha a sztori után az Adventure módban riftezik amíg nem lesz 70, aztán elkezdi a Journeyt, ha szezonban van. Utána teljes kör bounty, és abból lesznek lvl70-es cuccai, meg pénze, receptek.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz Csokishurka #111595 üzenetére
Nem esélytelen, mert megvan rá a lehetőség. Csak szerintem itt a többség nem lett meg 70 a sztori végére. Én, ha jól emlékszem, valahol 55 körül csaptam le Malthaelt. De ha te 53 vagy act 3-ban, akkor még az is lehet, hogy meglesz a 70 a végére.
De nem kell ezzel foglalkozni, mert adventure módban majd úgyis sokkal jobban jön az xp.
-
faragojof
őstag
válasz MegalodonS #111583 üzenetére
A Gogok kaviccsal megyek, P512 GR80 öt perc alatt. De! Nincs se rorg, se roe gyűrűm. A három kavics meg még harminc alatt. De azért elég jónak tűnik!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Peppo
őstag
Első primal vasárnap egy Zoey öv lett. Mondom, még ha nem is meta, de legalább nem teljesen használhatatlan valami, ráadásul a statok is teljesen rendben vannak benne, így meghagytam. Erre ma esik egy teljesen ugyanolyan. Szerencse, hogy partiban voltam, így havernak oda tudtam adni. Még viccesebb, hogy a vaultban (sima, nem anci), amiben esett, még egy primal volt, egy nem a legjobb statokkal bíró UE gatya. Azt hiszem, erre a seasonre kimerítettem a keretet, 3-4 darabnál több nem szokott esni a guardianig.
-
mephi666
nagyúr
válasz Peppo #111596 üzenetére
mintha visszavettek volna, de egy időben a clear bounty-k magasan jobban adták a többinél: volt, hogy direkt ezekre mentem, mert szintezés közben jó xp volt, valamint a dungeonok nagy részében lvl2-n volt nagy chest, aminek elég jó a dropja
kicsit lemaradtam most, mert szólóban szintezek és péntek 8:00 és szombat 18:30 közt alvást+kaját, valamint 1-2 kisebb szünetet leszámítva újraéltem kicsit a gyerekkorom, amikor csak álom volt egy technic készlet (mondjuk ez se technic csak kínai másolat, viszont kb 100ezerrel kevesebbért: minőségben pedig nincs akkora difi... érzésre 1-2 elem kicsit jobban szorul, másik meg lazább, viszont tökéletesen egyben marad... ja és nagyon jól megvizsgálva itt-ott a színek sem passzolnak olyan tökéletesen és halvány eltérés van, de ez a legkevesebb) ...fogyott a sör is, vasárnap meg fájt eléggé a hátam a görnyedéstől, így gép előtt rohadni se volt már kedvem ...most 55 környékén állok, napi 1-2 órákkal pár napon belül meglesz a 70 (szezon 1. karaktere a leglassabb mindig, utána bogárral már pörgős)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest