Hirdetés
- SUSE Linux
- eBay
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- Xiaomi 13 Pro: a fotós múlt és a mobilos jövő találkozása
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
- Windows 11
-
IT café
Diablo 3 topik
Visszatérhettek Tristram-ba, hogy felfedjétek a Fallen Star sötét titkát és hogy teljesítsétek a küldetést, Sancturary megmentését a démoni inváziótól!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Meglett ma a 100 shadow impale dh-val. Nincs ötletem, mit indítsak mellé. Necro nincs, valami tipp? Pörgős, szórakoztató bulid érdekel. Guardiant csinálnám a többszettes mókával, tehát ha van 2-3 használható build hozzá, nem hátrány. Crusader ilyen most?Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
chopin42 #108004 üzenetére
kb minden karakter minden setje hasznalhato solo55re
En necroval meg wd-vel csinaltam, 4 necro set, 2 wd set (jade + zunimassa)
Nagyon buidlet se neztem, csak ugy nagyjabol osszehanytam a cuccokat
Mindegyik elsore meglett.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
addikt
válasz
SQX_Barto #108005 üzenetére
Egyetértek, a Crusit választottam erre a célra, mondjuk annyira néztem buildet, hogy milyen skilleket kell berakni az adott szethez. Simán meglettek az GR55-ök, ahogy fentebb írtam túlhaladottak a Conquestek is, nincs változás, ugyanazok cserélődnek, közben mindenki jóval erősebb lett.
-
melega
őstag
Srácok ahogy csak tudom a kovácsnál craftolom a fegyvereket a Dibalo 3-ban advature módban játszom, segítség nélkül mindig megölnek. A 3. világhoz jutottam el.
A másik a dark souls játékokban tiszta volt hogyha valaki hülye hozzá, vagy másodpercre pontosan nem tud kitérni támadni védekezni halál fia. Viszont a Diablo 3 más jellegű játék. Mindendiablo játékos akinek nem jött be a dark souls könnyen halad vele, de én nem.
Kíváncsi vagyok azért az E3-on bejelentenek e Diablo 4-et.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
addikt
válasz
melega #108007 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Gondolom lvl70 alatti vagy, az ütősebb dolgokhoz még gondolom nincs recepted. Ha eléred a lvl70-et, onnan lesz érdekesebb a dolog.
Szerintem tökmindegy ki játszik a Dark Soulssal és hogy halad - most az a lényeg, van-e ARPG-s tapasztalatod?
Ha nincs, mi nem világos? Ha néha meghal az ember belefér, ha már sokszor, akkor ott valami gond van.Nem fognak E3-on bejelenteni Diablo 4-et, abban biztos lehetsz.
A BlizzCon az ő eseményük, és a múltban előfordult, hogy a Gamescomon is jelentettek be. De szerintem most maradnak a BlizzConnál azért is, mert hátha addigra összeütnek egy 10mp-es trailert, amit meg is tudnak mutatni.
Úgyhogy BlizzCon, és semmit sem lehet tudni. Amúgy a bejelentés se ér sokat, mert amik kiderültek a Diablo fejlesztéséről, azok alapján valószínűleg még jövőre se jön ki az a játék.Én már nem is várom, bizonytalan, távoli, és addig is van más.
Addig is, van jópár ARPG ami kijött vagy kifog jönni a közeljövőben, aki ebben a műfajban akar játszani, megtalálhatja a számítását, ha szerencséje van.[ Szerkesztve ]
-
reelc
addikt
válasz
reelc #108008 üzenetére
Tessék, nem találgatás volt: E3 útiterv - Blizz nincs is ott.
GAMESCOM 2019-ről nyilatkozták: a gaershopjuk kint lesz, lehet cuccot venni, de semmi más nem lesz.
A Blizzcon nov. 1-3 között lesz, és ahogy írtam semmit sem lehet tudni.
Meghívtak pár streamert, de ilyen korábban is volt, és lehet Diablo Immortalozniuk kell.Vagy WoWozni, mert BlizzCon 2019 Commemorative Collectible – Celebrating 25 Years of Warcraft - évfordulós a Warcraft.
-
reelc
addikt
válasz
philoxenia #108010 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz
melega #108007 üzenetére
Ha még az 1-70 fejlődsz akkor érdemes a legkönnyebb nehézségen menni, vagy az eggyel nehezebben, magasabbra ne tedd, legalábbis ha nem ismered a játékot.
A nehézség amúgy nem olyan, mint mondjuk D2 ben. Itt barmikor átállíthatod nem veszítesz el vele semmit. Nem arról szól a game, hogy végigmenj a story-n egyre magasabb nehézségeken. El kell érni a level70et, érdemes egyszer végigvinni a campaign módot, de utána csak adventure mode
-
Gawamatsu
senior tag
A szezoért járó szárny most tök szép
-
Sirandrish
legenda
válasz
reelc #108018 üzenetére
Én a 6setből 5el még sosem játszottam, ésmégis simán lement. Bár míg nem vágtam neki, én is paráztam tőle, viszont kiderült hogy az a 55 nem nagy dirrdurr
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
faragojof
senior tag
válasz
Gawamatsu #108017 üzenetére
Én csak a set dungikkal vagyok elmaradva, a többi készen van. De meg szeretném csinálni majd mindet, mert a szárnyak tetszenek.Már az alap set dungikra gondolok, nem a szezonosra.
A monk/varázsló szetnek neki sem szagoltam még. A barbár Wastes-t meg megutáltam!A Crusi/DH az meg nagyon könnyű
MOD:
Sirandrish: Az GR55 nem lehet gond, az még T13 sincs.
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
reelc
addikt
válasz
Sirandrish #108019 üzenetére
Ahogy korábban írtam úgy bevan erősítve kb. minden, hogy ez a GR55 nem kihívás.
Szerintem WD-vel is megtudnám csinálni, vagy bármivel pedig az távol áll tőlem. -
SQX_Barto
addikt
válasz
philoxenia #108022 üzenetére
En azon anyaztam a legtobbet emlekeim szerint...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
faragojof
senior tag
válasz
philoxenia #108022 üzenetére
Egyszerűen nem áll a kezemre. Ugye, én ezeket akkor szoktam csinálni, mikor már unom a darálást. Bounty/Gold/Mati/Gem ... B/G/M/T ...
Viszont mire beleunok, addigra olyan erős cuccom lesz, hogy lassítanom kell a karaktert a set dungira. Ha nem találom meg az egyensúlyt (mint ahogy eddig ez még nem sikerült), akkor gyorsabban ölök például a whirlwind-del, mire összerántom a csoportot, 'oszt suhintom őket rend-el. Ha meg belassítok, akkor meg megütnek és buktam. Ha meg rendben a sebzés sebessége, akkor meg olyan gyorsan megy a karakter, hogy megfejelem a lengő gyilokot.
Kemény vagyok, mert még egyben a bill. is, meg a monitor is. Akkor szoktam abbahagyni, mikor már emelem a kezem!MOD:
SQX_Barto Jaja! Anyázás, pipa!
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
senior tag
válasz
philoxenia #108025 üzenetére
Ha puskatussal ütnek sem jöttem volna rá! Nem követem a történéseket abban a világban.Magas GR-ekre más buildeket használok, a WWBarbár farmolásra van.
-
bajtokarpi
senior tag
Sziasztok!
Nem szeretnék pofátlan lenni, de meg szeretném csinálni a Years of War conquestet a játékban. DH-ból már 4-et megcsináltam, van egy 70-es Crusam, 70-es Monkom, 70-es Necrom a seasonban. Ezek közül kéne még kettőt megcsinálnom, és ehhez szeretnék társakat keresni, hogy ki tudjam farmolni a setteket. Ha esetleg valakinek lenne kedve ebben segíteni nekem, azt megköszönöm.
Üdv.
battletag: bossi#2666
-
SQX_Barto
addikt
válasz
bajtokarpi #108027 üzenetére
Ebben nincs semmi pofatlansag, valaki biztos szivesen segit majd
En mindig bezuzom a season karimat Season Journey utan.
Ha csak a conquest a cel, ennyi karakter azert nem kellett volna
A sok erosites miatt, kb barmelyik settel setagalopp a solo 55.
Talan a nekrot ajanlanam, de amelyikeket jobban ismered, azzal neked biztos kenyelmesebb.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sirandrish
legenda
válasz
faragojof #108020 üzenetére
Egész konkrétan T12...és hja..nincs gond vele, ezt mondom én is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
reelc #108021 üzenetére
Én mind a 4 Crusi settel úgy toltam be elsőre hogy előtte egyikkel sem játszottam soha
-
shotika
őstag
Én a szokásos módon, a barbár Immortal settel csináltam meg ismét masterre a set dungeont. Hotás builddel gyakorlatilag gyerekjáték, mindössze arra kell figyelni, hogy folyton fenn legyen a berserk mód.
Shotiii#2629 GTX 3060TI, 32Gb DDR4, i5-13600KF, B660
-
melega
őstag
válasz
reelc #108008 üzenetére
Nekem amúgy Diablo 3 repair of souls kiegészítő van meg ps 4-re írta az alapjátékot tartalmazza, de lehet hogy úgy tartalmazza hogy önmagában futtatható kiegészítő.
Nézem a végigjátszását az alapjátéknak és tök más mint nekem volt. Igaz advanture módban vagyok 20-as szintű, előtte campaign módban kezdtem, de lehet onnan kezdte ahol az alapjáték véget ért ezért nem haladok vele sehova.
Ez így van akkor szívás előtte az alapjátékot kellett volna kitolnom hogy onnan kezdje a végétől.
Andris
-
reelc
addikt
válasz
melega #108033 üzenetére
A kieg önmagában nem fut, szóval alapjáték + kieg van neked. Az 5-ik Act a kieg, meg a Crusader kari, stb.
Először van a sztori mód, 5 Acton keresztül. Videókkal, meg minden.
Az Adventure módban tudsz bountyzni (Actos feladatok), riftezni és greater riftezni.Nem toltál el semmit, ha valami nem megy, vedd lentebb a nehézséget. Egyszer érdemes végigmenni a sztorin, és utána váltani Adventure módra, amiben akár multizhatsz is.
Töréspont akkor van, amikor a Lvl70-et eléred, rengeteg cucc akkor eshet, jóval erősebb és kitartóbb leszel. Illetve akkor kezdenek gyűlni a Paragon pontok is, amiket statokra szórhatsz el. Mert lvl70 a maximum szint, ezzel úgymond végtelenítve van.
Jelenleg ennyi nehézségi szint van a játékban.
Amúgy az Adventure módban lehet érdemes lesz szezonos karit indítanod. Újrakezdesz mindent, sok feladat elvégzése után még plussz ládahelyed is lehet, ráadásul sokan Szezonban játszanak.
Szezon végén minden cuccod, és a Paragonodnak megfelelő mennyiségű XP átkerül Nem Szezonba.Dióhéjban ennyi, nem tudom így segít-e?
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz
shotika #108038 üzenetére
Gondolom barbarnak kellene, siman hasznalhato, ha a dex annyira zavar meg el is porgetheted %damage-re.
Bar a barbar buildeket annyira nem ismerem, ha kell a nagyon sok CDR, akkor lehet arra kell tekerni, nem tudom. (hulyeseget nem akarok tanacsolni)
Egyebkent ha sok mar a paragonod az az 1 vagy 2 rossz main stat nem igazan szamit.
Leaderboardon is rakas karakter van, ahol mondjuk mas main statosak a gyuruk. Olyan esett az embernek primalban, siman hasznalja.Szerk.: ilyen a jatek, ami esik/kiporgetsz azzal kell boldogulni.
Igazabol barbaron meg support monk/barbaron kivul a kutya se hasznalja ezt a kardot (halaistennek, mert eleg ritka)
Bar egy Deathwish sem egyszeru, ha az ember rare-bol akarja kihozni....600 soul egyebkent kutya fule
Konkretan 12 porgetes.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
SQX_Barto
addikt
Mindent ki lehet hozni, csak material es turelem kerdese. Maxuimum 20fele kard van karakterenkent, bar valoszinuleg meg kevesebb, szoval elobb utobb ki esik egy. Azt meg utana lehet bountybol reforgolni.
#persil: mivel az one handed mighty weapon, abbol joval kevesebb van, mint kardbol. talan van 5-6 fajta, ha jol remlik, kardbol meg kb 15.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
addikt
Bocs, OFF!
GOG: RELEASE: HELLFIRE EXPANSION TO THE ORIGINAL DIABLO
Sokan szerették volna a Hellfirét is, amikor kijött a GOGra a Diablo 1."Hellfire expansion is now available as a free add-on for everyone who purchases the Blizzard classic Diablo on GOG.COM."
Úgy látom most már csak egyben lehet megvenni, és nem lett drágább, ha jól rémlik!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs