-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz HugóBoss #110447 üzenetére
Két dolog ad jelentős erőt az elején, a már említett Legacy of Dreams legend gemen kívül.
Jól megválasztott sárga itemek. Értsd: legyen crit chance crit Dam nyaklancon gyűrűn, és ahol lehet.
Másik meg a színezés alatt biztosan esett legendary itemek helyes használata. Ha mondjuk WDvel kiesik a spirit barrage offhand mondjuk lvl16on, azt nyugodtan használhatod akár a kockába törve, akár kézben mivel több mint duplazza a spirit barrage sebzeset. Ez csak példa, lényeg hogy amilyen skill erősítő item esett azt használd ki.Aztán ha megvolt 2 greater rift és megvan a legacy of dreams gem, mehet a cuccodba és rá kell állni a minél több darab legendary item felvételére a gem kihasznála céljából. Set bonusod nem lehet mert akkor nem működik a gem.
-
Daelion
őstag
válasz HugóBoss #110449 üzenetére
Valamiféle Pet build Gargal meg Zombie dog-al akár.
Pl: [link]@Proci
DH-ra már nagyon régóta használok egy bevált buildet lvl 70-en ha semmi se jön össze fejlődés közben illetve már akkor is használtam amikor még nem is volt ez a Season reward dolog.
Full fire Spitfire turret+passzivok amik erősítik illetve fire multi vagy cluster arrow.
Ez nekem mindig vitte T1-et full rareba amíg nem lett jobb gear. -
proci985
MODERÁTOR
válasz Daelion #110453 üzenetére
altalaban en lgt multizni szoktam, clustert nem lehet birni resourceval.
egyebkent annyi a trukk, hogy 70re ha az ember A1 bountykat tol akkor altalaban kiesik legalabb egy sage / born / crimson, az utobbi kettobol az egyik lecraftolva pedig mar altalaban menni szokott legalabb egy t1 egyszeruen.
altalaban egyebkent a bombardier vagy hellcat menet kozben kiesik az segit, utobbi a strafes 1h bowval nagyon jo kezdonek.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mikromanus
veterán
válasz HugóBoss #110447 üzenetére
Az elején az adhat sokat ha lenyomod alacsony szinten a Challenge riftet. Az adott egy rakat anyagot. Tudsz belőle legendaryra húzni egy itemet a kockában és rollolni a blood shardból egy armor itemet. Egyet be tudsz azonnal rakni kockába. Ha az sebzést valamelyik buildhez akkor iszonyat könnyen rongyolsz át a szintezésen. Emellett azzal "trükköztek", hogy craftoltak lvl70-es fegyvert valam CC effektel és talán LoH-hal. Mystic-nél így a másik secondary jó eséllyel -lvl req lesz. Ha összejön egy -20-30lvl roll, akkor onnan megint könnyen haladsz.
Ha már lvl70 vagy, akkor ez nem segít. Magasabb szinten már kisebb az esélye a "szerencsés első rollnak" a kockában. Marad a standard meló. lenyomod az ingyért sethez való kötelezőt és ráépítesz valamit a dropokból. A torment onnan nem nehéz. Szépen lehet riftekkel és GR-rel építkezni hozzá...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
HugóBoss
tag
válasz mikromanus #110455 üzenetére
Az ingyen set csak egy karakternek van, vagy mindegyik megkapja?
-
DjDanee87
addikt
Egyszer használható szezononként.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz HugóBoss #110456 üzenetére
Egy/account. Viszont a "Fő" karaktereddel felhalmozhatsz shardot és elköltheted a másik kaszttal. Így viszonylag könnyen szerezhet induló felszerelést. Emellé használhatod a legandary gemet ami alacsony szintű karakternek is elérhetővé tehet maxos itemeket. Meg rollolhatsz neki lvl csökkentő itemeket is. Kinyithatod a bounty pakkokat is a friss 70-es alttal...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
grimm2015
senior tag
A Swamp Land Waders drop/craft-ra van valakinek valami tippje? DH-val nem kapok sem drop kadala/craft, 50es wich doctor szintén nem kap sem kadala, sem craft.
Battlenet: Grimm#22690
-
HugóBoss
tag
Picit módosítgattam, meg átpakoltam magam spirit barrage-re, így lement az S20 viszonylag könnyen Köszi a segítséget. A setet elcsesztem, mivel felhúztam egy DH-t és azzal vettem ki 4 itemet A Mundunugus set csak abból jöhet? Bigtatanka#2973 egyébiránt, ha valaki kedvet érez.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz proci985 #110454 üzenetére
Első dolgom nekem is off hand gamble szokott lenni DH-n ha nem esik ki semmi értelmes szintezés közben.
Bombardier vagy DML és már meg is van könnyítve az egész friss lvl 70 kari.Pont ma kellett nekem is egy Swamp land gatya.
Lvl 70 rare-t upgradeltem lvl 1 WD-n és szerencsére beadta pár próba után,most meg majd mehet rá a reforge azon a karin amire kelleni fog.
Ez elég alapanyag igényes folyamat tehát nem ajánlom addig amíg nincsenek meg a fontosabb dolgok előtte. 'pláne ha Ancientet akar az ember értelmes statokkal..'Guardian meg letudva de a karimon még rengeteg 'meló' lesz.
8/13 Ancient és abból még több darabot le kell cserélni mert szemét szintű és majd még valamikor az Augmentek is kellenek. 'ha megfekszik a kari akkor másik buildel csinálom újra amire rakok el geart'~24 óra van a karin eddig 'valamennyi afk,kicsit talán még gyorsabban is ment mint S19-be.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MegalodonS #110463 üzenetére
a1 bounty dobja amig nem esik ki minden, RORG amugy is kell kb mindenbe
-
-
DjDanee87
addikt
válasz HugóBoss #110460 üzenetére
Nem csak onnan jöhet set. Ez az ingyen set csak az esélyeket egyenlíti ki az elején, mert könnyen hozzájuthat bárki, és könnyíti a fejlődést. De mindegyik class set esik a játékban random, csak annyi a feltétel hogy legyél level 60+ és minimum torment 1 nehézség kell.
Én például ki sem váltottam a mostani szezonban a setet WDvel. WD az Arachyrt kapja, amit nem szeretek és inkább mentem set nélkül Legacy of Dreams gemmel amíg meglett a Mundunugo.
Az ingyen set meg jo lesz mikor inditok majd hc karaktert később. -
proci985
MODERÁTOR
neztetek leaderboardokat?
WD alja GR110. DHnal az augment nelkul p700 - Guardianon lehozhato GR100al mar top350be lehetett kerulni tegnap este es GR110 az konkretan a 8.helyig eleg volt.
iszonyatos dropoff van egyebkent elozo szezonokhoz kepest is. normal esetben kb itt szokott eljonni az a pont, amikor mar nem lehet felferni a leaderboardra ertelmes jatekido mellett. szoval lehet tenyleg raszurtek a botozokra is, vagy tenyleg mindenki WDzik.
-
HugóBoss
tag
Köszönöm
-
DjDanee87
addikt
válasz proci985 #110468 üzenetére
Tuti kevesebben játszanak, ha jól hallottam PoE szezon is akkor indult, mint a D3 S20. De az is igaz, hogy sokkal kevesebb a DH. Ezeket a képeket még pénteken lőttem, az indulás napján: [link]
Kevesebb mint 150 DH tolt le bármekkora GRt, míg WDből már akkor GR20 kellett az utolsó, 1000. helyhez. Szerintem nem meglepő. DH nem kapott semmi újat, nem is top class, míg a WD kapta a spirites setet és ráadásul Rhykker szerint az a top solo GR build. -
reelc
veterán
válasz DjDanee87 #110470 üzenetére
Igen, a PoE Liga is akkor indult.
Sőt, a Wolcen is akar valami szezonális dolgot.
A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr is akar valamit, talán még Q1-ben.
Mielőtt megkérdezné valaki, a Grim Dawnban nem lesz ilyesmi, továbbra is single játék coop lehetőséggel.Bármennyire is csökkent a Diablo 3 játékosbázisa (vagy marad tovább pár napnál), a PoE és a D3 között zajlik még mindez, majd kiderül, mit tudnak az előbb említettek.
Szerintem azért csalóka kicsit a start napján lőtt kép, mert ha valaki szólózik, vagy nem túl hatékonyan játszik, annak legalább 4,5-5 óra a lvl70, és nem biztos, hogy még aznap el is kezd GR-ezni. Főleg, ha nem 17:00-kor kezdte. Esetleg nem ismeri a LoD gem jelentőségét, stb. Akkor lenne érdekes ez a szám, ha lehetne viszonyítani az előző szezonokéhoz.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz DjDanee87 #110467 üzenetére
Nem pont ehhez, de ez váltotta most ki belőlem azt, hogy örülök neki, hogy patchelgetik, színesítik a játékot a régebbi, használhatatlan skillek felerősítésével és az új setek is megdobják azért az élményt, de ráférne a játékra egy nagyobb volumenű patch is. Most csak a WD-t veszem alapul, de tudom, hogy minden classt érint, a skillek és a tárgyak. A Skillek közül jelenleg a Grasp of the Dead, Corpse Spiders, Plague of Toads, Sacrifice, Zombie Charger, Firebomb, Acid Cloud, szinte semmire sem jók, illetve vannak olyan skillek, amik csak bizonyos setek aktiválásához kellenek. Vagy ott van pl a The Grin Reaper sapka, ami egy tök jó item lehetne, ha rendesen működne. Vagy a Visage of Giyua sapka, ami a Belt of Transcendence öv miatt teljesen használhatatlan... És ez csak töredéke az egésznek.
Ezek amúgy mindig akkor szúrnak nekem szemet, amikor kezdődik egy szezon és van egy csomó jól kinéző, hasznos skill, amik az idő előrehaladtával egyszerűen eltűnnek Jó lenne egyfajta synergy is, tudom, anno ez a D2-ben sok vitát szült, de például a Hex skill sámánja dobálhatna Corpse Spiders-t (ezt meg lehetne csinálni a skillfa átírásával is, de akár egy új tárgy is adhatna ilyet. )
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
DjDanee87
addikt
válasz shotika #110472 üzenetére
Így van, bőven ráférne az itemekre/skillekre egy újragondolás vagy balance patch, de szerintem már bőven felejtős. Egy 8 éves játékról van szó, aminek a folytatását készítik már, arra koncentrálnak. Én azon is meglepődtem, hogy egyáltalán hozzák még ezeket az új seteket. Nem gondoltam volna és örülök neki
-
HugóBoss
tag
A tanácsaitokat megfogadva jelenleg T8 simán megy. The Barber az istennek nem akar esni és eddig Kadala sem adott semmit, amit szerettem volna...
-
la_cc
addikt
Nincs esetleg valami PH-s diablo-os discord? Group GR-re keresnék csapattársakat...
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
SQX_Barto
addikt
válasz shotika #110477 üzenetére
Szerencsere minden build vagy Flavour of Time vagy Squirt Necklace amulettet hasznal mar, (amelyik nem Traveller-rel vagy speci amulettel megy), es nem kell ezt @#£$ kraftolni 100asaval....
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
_drk
addikt
válasz rumkola #110474 üzenetére
Na ezt nem értettem most a Hydra build-el, hogy miért pont az? És nekem is a blizzard jutott eszembe mint egyik legikonikusabb skill.
Sok Set-tel azért variálhatóak a skillek, vagy alapból többnek ad plusz sebzést, de itt egy sima kiegészítő azaz egy n+ valahanyadik spell amit így mókás letenni plusz sebzés gyanánt, félig meddig summon varázslat egy wizardtól de erre építeni szerintem túlzás.De még mindig jobb mint a Nekro....
-
Daelion
őstag
válasz SQX_Barto #110478 üzenetére
Ezzel ugyan egyet értek de egy értelmes statos pláne Ancient Flavor of Time-ot se nagyon könnyebb keríteni. 'nekem legalább is még nem sikerült egyik karimon se'
Hellfire-t utoljára a LoN/LoD Dagger of Darts WD-n játszottam,ott kraftoltam asszem 250 darabot mire lett 1 megfelelő.
-
la_cc
addikt
Valami tippet adnátok, hogy kellene a gear-em módosítani ennél a speed build-nél, ha ki akarnám venni a sage szettet, ha a célom az lenne, hogy bountyzásnál ne dögöljek meg, ha nincs folyamat gold drop? Így első körben arra gondoltam, hogy öv helyett belt of transcendence-et rakok, hogy meat shield-nek jók lennének a kis pet-ek, illetve csukának mundu vissza és akkor kidobnám a ring of royal grandeur-et, helyette meg mondjuk nem tudom mit raknék be...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
shotika
őstag
válasz la_cc #110481 üzenetére
Hm, én az AS-t tekerném el, SB-hez sztem nem kell olyan sok AS, viszont az int meg mind a sebzésnek, mind a védelemnek jól jön. De valóban, a 20% Cold Dam az elég masszív buff, szóval mindenképp jobb a bal oldali.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Gyakorlatilag el sem tudom indítani a játékot, már a főmenüben kidob 1016-os hibakóddal. Másnál is szarakodik? :SSSS -
DjDanee87
addikt
válasz la_cc #110482 üzenetére
Kockába lakumba bracer és kézbe az echoing fury helyett soul harvester. Én 4 fős T16on sem érzem kevésnek a sebzést Echoing fury nélkül.
Jobban elnézve Wormwood van a kockában 3. sloton, akkor a Nemesis helyére Lakumba vagy goldwrap helyére, ha elégnek érzed anélkül is a túlélést.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Úgy látszik Wudijo nagyon belemerült a patkányozásba.
P1818-on áll. -
Daelion
őstag
válasz reelc #110489 üzenetére
SVR is már 2200 környékén jár,délelőtt pont bele néztem és most megint és kb egész nap rat runol.
Nekem ettől ~ 1 óra után elmenne a maradék élet kedvem is. 'még nézni is rossz'
Kb a régi Diablo 2-es Baal/CS runokra emlékeztet amit még max közép sulis fejjel bírtam de most már nem lenne gusztusom hozzá.Én meg most leszek P800 de legalább már nem kell csak pár Ancient a LoD buildembe.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz DjDanee87 #110487 üzenetére
Tényleg arról alig írunk valamit, hogy ki milyen buildeket próbálgat a szezonos buffal. Nekem egyelőre egy Gazing mojo meg egy Voo's Juicer fegyo van a kockában egymás mellett, a kezemben meg egy ancient Rimeheart. Csak tegnap este értem fel 70-re azért ilyen kevés a cuccom.
-
Daelion
őstag
válasz shotika #110496 üzenetére
LoD blessed shield buildel van most bent 1 fix fegyver ami mindenképp kell,az mellé van bent a Messerschmidt meg a Swiftmount '6 seces steed charge úgy' amikor bountyzok.
~GR 90-ig meg bent van Swiftmount helyett Echoing fury amivel már nevetséges szinten pattognak a shieldek.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Daelion #110495 üzenetére
hcban tudsz huzni?
level30on berantott a vortex - orbiter a sarokba majd ramrakott harom lgt boltot es instagibelt, szoval meh.
persze igy fel csikra voltam 31tol ahol mentem volna bracert gabmleozni. elso 18 DHval idegorlo.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz proci985 #110498 üzenetére
Tudok persze,csak 'randomokat' nem nagyon boostolok már mert elegem lett abból amit néha csinálnak és meghalnak boost közben meg minden.
Mrgatto#2877
Egyik nap én is majdnem megfeküdtem egy sima speed GR-be,Blighter oda csapott és azonnal beadta a passzívot és az Akarat champion 'prophet' meg CD-n volt.
Nincs steed charge buildbe akkor annyi,azzal tudtam gyors elmenekülni de már pirosan villogott a képernyő.
Mondom mióta lett ez a boss ilyen erős ha megüt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest