-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz rumkola #110597 üzenetére
Ez engem is érdekelt , amikor monkoztam az új settel meg cuccokkal, és a Lighting ág 95-100 feletti GR-ben látványosan legyengült. A Coldos ág nagyobbat durran.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
malystryx
senior tag
Kicsit később kezdtem el a szezont, 3 napja. a WD-t választottam. Első nap megcsináltam lvl70-ig és 4 szett darabig, tegnap meglett a 6-os arachyr. Már éreztem hogy baj lesz, egész nap farmoltam az act1-es gyűrűt, persze nem adta oda. Ma délelőtt végre sikerült. De azóta folytatódik a "sikertörténet", az a szemét mocsok kadala nem ad semmi használhatót, több mint 10k blood shard-ot elnyomtam, és semmi, csak a szokásos trash. Próbáltam először minden páncéldarabon, a végén már csak chest... A Jade szettet odaadta 4x, most a Helltooth-ot adja, maszkból meg vagy 10x megkaptam a quetzalcole-t vagy mit. Ez az arachyr biztos tök jó, de abszolút nem jön be, van mikor jól adja az rng, 2 mp alatt fröccsen mindenki, de máskor meg fekszek 10 mp-ként. Most pedig helybentopi van, mert feljebb nem tudok menni T6-7-8-nál, a GR40 nyögvenyelős, és nem ad cuccot a játék, hogy átválthassak másra. Mondom kipróbálom public-ban ott azért szokta szórni a cuccot. T8-on nincs senki, vagyis estefelé nem volt, maradt T6. Ez megy is, mint a karikacsapás, az első 2 órában egy legenda sem esett, aztán 2-3 esett körönként, a szokásos "ki se kell nyitni" . Pledge of Caldeum, Neandertal stb... Ilyen szerencsétlen szezonom még nem volt, ha holnap is ezt csinálja itt hagyom a búsba, vagy megyek NS-ba. Komolyan mondom ez röhej, 235-ös parán vagyok. Pl. egy monkkal már egészen máshol jártam. Mundunugu-t szedném amúgy
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok. Nálam napi rendszerességgel ezt csinálja, totál random, de ha több időm van játszani - mint most -, akkor tutira kidob ezzel az üzenettel. "Történt egy hiba"... na igen, hogy milyen hiba, azt meg jobb, ha nem is tudom, ugye? HC-nél ez elég kellemetlen amúgy...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
reelc
veterán
-
HugóBoss
tag
Hali, még nem csináltam set dungeont. Annak mi a lényege és WD-vel melyiket érdemes nyüstölni?
-
Vistaboy
veterán
válasz Thrawn #110606 üzenetére
Próbáltam mindent, ugyanolyan. Ahogy arra sem sikerült még 100% pontossággal rájönni, mitől fagy le néha az első indítás után a pálya betöltésekor. Leszűkítettem a problémát a Bittorrent kliensre, illetve az ESET Internet Security tűzfalára, ha ezeket kikapcsolom/felfüggesztem, amíg elindítom a Diablo-t, akkor 90% eséllyel elindul, de még így is előfordul, hogy elsőre lefagy. Utána már megy, ha elindult, visszakapcsolok mindent, onnantól kezdve semmi baja, a napi első betöltésnél szokott gond lenni... De hogy mitől?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
chopin42
addikt
Az 1016 hibát sajna az is okozhatja, hogy a hálózat nem épp a legjobb. Értem ezt úgy, hogy társasházban élek, digi-s vagyok, és 4 éve képtelenek bekötni az optikát, az fftb meg néha instabilnak érződik, vadiúj routerrel is. Ráadásul ugye most mindenki otthon nyomja, ez is terhelheti jobban a panelt, illetve a globális netet is. A legutóbbi patch óta van ilyen nekem is, baromi idegesítő, de szerintem nem csak a blizz sara. Akinél sem jön elő, annak vagy mázlija van, vagy atomjó hálozaton nyomja olyan időben, amikor kevesen.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Thrawn
félisten
válasz Vistaboy #110613 üzenetére
Egy módszerrel ki tudod szűrni, hogy nem a rendszereddel van a gond. Telepíteni kell egy friss Windowst, kizárólag a legszükségesebb drivereket feltenni plusz a Diablot és úgy kipróbálni. Macriummal tudsz image-t készíteni a jelenlegi rendszeredről, amit a próba után visszaállíthatsz mintha mi sem történt volna.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
shotika
őstag
válasz Vistaboy #110613 üzenetére
Az indítás utáni pályabetöltős fagyást nálam is produkálja, már lassan 2-3 éve. Azóta számtalanszor újrahúztam már a rendszert, alkatrészek cserélődtek stb. Én már elengedtem ezt, mindig úgy kezdek el vele játszani, hogy egy fagyás első indításra mindig bele van kalkulálva, ezért nem is húzom már a szám.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
boygabi_
aktív tag
Az új Witch Doki set csak nekem tűnik papírnak vagy én cseszek el valamit? Tiszta szégyen vagyok magasabb gr csapatban.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz boygabi_ #110619 üzenetére
Én így vagyok a Crusival, pedig elvileg bőven 120+ GR-t lehet menni a settel, de én már T16on kifingok kb mindentől..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vistaboy
veterán
válasz Thrawn #110617 üzenetére
Hidd el, már mindent próbáltam - nem a mostani hiba miatt, hanem már a fagyogatások okán -, egyik sem vált be. Annyit értem el, hogy ha kilépek a qBittorrent-ből, illetve arra a pár percre kikapcsolom az ESET Internet Security tűzfalát, akkor 90% esély van rá, hogy elsőre elindul. Ha nem kapcsolom ki egyiket sem, úgy is megy néha, de sokkal gyakrabban fordul elő, hogy lefagy. Úgyhogy inkább ezt szoktam csinálni, és még így is előfordul néha, hogy lefagy, ilyenkor csak a kijelentkezés segít, máshogy nem tudok belőle kilépni.
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz Sirandrish #110622 üzenetére
Már akartam kérdezni én is. WWBarb. GR100 5-6 perc. T16-on bounty meg másodpercenként hal! Egyszerűen érthetetlen. Volt, hogy mezei zombi teleportkor egy ütéssel irtott úgy, hogy 900 paragon, és 200 a vit-en.
"Formicate Under Command of the King,,
-
Edge
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
rumkola
veterán
válasz Sirandrish #110627 üzenetére
Hát split t16 bountyban mindig látom, hogy a barbik fexenek, halnak. Valami nem kóser azzal.
-
Sirandrish
legenda
válasz rumkola #110628 üzenetére
De akkor hogy mennek GR100-at? Az kicsit komolyabb mint t16..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Daelion
őstag
Pedig a WWRend barb elég tankos tud lenni.
S19-be GR 121-ig vittem az enyémet és nem haltam meg vele 'HC'.
Ez az a kari:
[link]Szerintem lehet túlságosan rá akarnak menni valami speed buildre és kihagynak minden dam%red-es dolgot vagy elfelejtik használni a nagy sietségben.
T16-on én WW Sage keverékkel farmoltam de nem volt azzal se gond,GR 90-ig meg egy speedes Crimson verzióval mentem amikor gemeket fejlesztettem.
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz Sirandrish #110627 üzenetére
Én már régebben is panaszkodtam, hogy addig nincs baj a barbárral, amíg fel nem veszem vele az xp-boost-ot. Akkor bármi megöl egy pillanat alatt. Csak most direkt figyeltem rá, mert idegesített. Képességek indítása után, még a grund stomp előtt pár tized másodperccel instant halál! Azt sem tudom mi ölt meg, mert nagy tömeg volt körülöttem. Ha megtudom csinálni az összerántást, mind elkábul, akkor valszeg semmi gond. De így?
-
chopin42
addikt
Akik halnak t16-on ww barb-al, azok a ground stompot cseréljék charge-ra, ha van flawor of time, azt hellfire amuletre (valami hasznos passzívval ). Így kezdésnél bechargol, egyből van 80% damage reduction, mellé avarice+boon+goldwrap, a charge kitart az első mob-ig, onnan meg sima liba.
-
-
chopin42
addikt
válasz Sirandrish #110633 üzenetére
Azt nem toltam orrvérzésig előző szezonban, csak összehánytam. Szóval (tőlem) nincsn
-
reelc
veterán
-
faragojof
őstag
válasz chopin42 #110632 üzenetére
A grund stompot wrenching smash-ei használom, a mobokat összerántani. Azt nem tudom war cry-ra cserélni, mert azt használom veteran,s warning-al. Egyébként nem farmolós szettel halok, hanem a normállal. Pont ez a fura. A farmolóssal halni nem kunszt, nem is zavar. GR100 halál nélkül 5perc. T16 istant death. A chicken farmot a WD-vel azért nem erőltettem anno, mert ott meg volt, hogy a fél pályán átszaladtam, leirtottam a pályát és vagy ötször meghaltam mert nem esett gold.
Mindegy. Úgy is az jön ki, hogy én vagyok a hibás, úgyhogy elengedtem a témát.MOD:
Egyébként ez a barbárom:
[link][ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
-
-
faragojof
őstag
válasz Daelion #110637 üzenetére
Nem is ezt akartam linkelni!4!
Értem, hogy magyarázzátok a gold+akármilyen farmolós dolgokat, de alapvetően nem erről volt szó.
Persze, megnézem a tanácsaitok után könnyebb lesz e (biztos), ...chopin42: Még mindig nem értem mi az a "ground stomp meg csere charge-ra"
Ground Stomp-ban nincs charge. Az a War Cry-ban van. Azt meg használom mással.
És én is még egyszer: Nem farmoláskor megy az instant death"Formicate Under Command of the King,,
-
SQX_Barto
addikt
válasz faragojof #110639 üzenetére
Ground Stomp helyett Furious Charge Merciless Assault runaval (en azzal hasznalom)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
faragojof
őstag
válasz SQX_Barto #110640 üzenetére
Oké! Így már értem.
De mint írtam, nem ezt akartam linkelni. Ez a cumó tegnap este volt rajtam, nagy hirtelen dobtam össze goldot farmolni gem húzáshoz, meg a varázslónak ékkövet. Nem is értem, hogy van ez még mindig a D3-ban
Reggel már kavicsot húztam GR100 mg 105-ön.
Nekem nem esik a kezemre a Furious, használatkor kiesek a ritmusból. Ezért van a GSA gyűrűk meg azért azok amik, mert egész egyszerűen nincs más, jobb. Az LB-n meg láttam, hogy használják. Ennyikeh!
Kanaiban van Band of Might meg Zodiac. A nyakék meg Flavour of TimeDe alapvetően még mindig abból indultunk ki, hogy GR100-105 ritkán halva 4-5 percen belül, T16-on meg instant halál rendszeresen Bounty-ban ugyanebben a szerkóban.
-
peltar
tag
Viszonylag kezdő játékos vagyok, ez a második season-om. Tanácsok kellenének, mit kellene/lenne érdemes változtatni ezen az összeállításom.
Ja, és a Typhon sethez nincs dungeon, vagy csak én nem találom?
Peltar#21369
-
SQX_Barto
addikt
válasz peltar #110645 üzenetére
Az uj setekhez nincsen es elvileg nem is lesz Set Dungeon. (nagyon nem is hianyzik )
Hydrahoz nem ertek, szerintem gyengebb, mint az aktualis top build, ami a Vyr Chantodo, meg mellette a LoD Hydra. Latatlanban azt mondanam, hogy az a Nagelring nem kell oda
Hirtelen ezt talaltam Hydrahoz:
Build
Talaltam Videot is.Szerk.: Latom szereted a Nagelringet
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
HugóBoss
tag
válasz peltar #110645 üzenetére
Én nem nagyon látok a cuccodon +crit damage. Itt leírják, hogy adott itemen mik a priok
-
Edge
veterán
válasz SQX_Barto #110646 üzenetére
Nekem is sokkal jobban bejön a Vyr még mindig, jópár cuccom nem anci és így augment sincs azon a sloton(sisak, ékszerek, braci), de most lehoztam vele 113at:
van benne több is még így is.
A hydras cucc nem tetszik a LOD-os verzió sem, nem vmi mobilis és azt nem szeretem.
Egyébként a barb és wizard új setje nem sikerült vmi jól, nem olyan op-k mint az új crus, wd, monk setek, szomorú.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
shotika
őstag
válasz SQX_Barto #110646 üzenetére
Én imádom ezt a hydrás szetet Lehet, hogy nem lehet vele akkorát menni, mint a Vyr-rel, de nekem hatalmas élmény lepakolászni ezeket a sokfejű szörnyeket, és nézni ahogy veszettül lövöldöznek! A WD-s Spirit Barrage is vszeg erősebb ennél, de azzal macerásabb a játékmechanika, ott is hagytam egy időre azt a karit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest