Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Oppenheimer #3880 üzenetére

    És mi a fizikai magyarázata, miért több ott ez az idő mint egy refi-nél. Amit lentebb írtam logika szerint pont fordítva kéne lennie.

    Van még egy hátránya a 120/600-nak, hogy fogasléces. Ezt sokan kritizálták. Viszont egy crayford-al simán jó, de az megint 50k+.
    "Hátrány
    A kihuzata nagyon nagyon gagyi. Sokat javitgattam állitgattam kenegettem,nagyon nem tettszett.Tudtam hogy nem egy Crayford,de hogy ennyire rossz legyen? Egyszer egy más mellet volt az apóm és a 120-as és lám csoda történt,átlehet cserélni a kihuzatot.A kis távcsövem ujjá született.Cserélgetnem kell mig nem veszek még egy kihuzatot új ára 49000ft.
    Összegzés
    Összességében a kihuzat cserélye hozta rendbe a távcsövet,elötte még a csillagok sem voltak pontszerüek.Nem hittem volna hogy egy ilyen csere ekkora változást hoz.Igy aztán már az optika hozta magát,nagy látómező szép ködök csillaghalmazok.Nagy nagyításnál picit szinez,de hát nem erre készült.Meg vagyok vele elégedve,aki ilyet szeretne venni vegyen de szerezzen be egy finomállítós Crayfordot."

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák