Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #45748 üzenetére
Ha megnézed, azoknak a csapatoknak a matricái olcsók, akik már kiestek. Szerintem csak szabadulni akarnak tőlük minél előbb.
Ez a Luminosity - Na'Vi d2 se rossz eddig
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
jkrisztian
aktív tag
válasz #97716736 #45696 üzenetére
Kétlem, hogy meg fogom utalni. Ahogy észrevettem FaciIt-en sokkal kevesebb csaló van, a baj csak az, hogy akik ott játszanak azok sokkal jobbak mint én (még). amúgy ez az fps probléma valószínűleg a volvó szerverek hibája nem? közösségi 128 szervereken ugy megy minden mint a kis angyal, 80-90 fps, Mm meg 30-40 között ugrál.
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #45659 üzenetére
Azzal, hogy kikaptak a braziloktól, várható volt hogy 2 "nagy" csapat hamarabb fog találkozni.
Kérdés az, hogy hogy viseli a fnatic a korai kiesést. Lesz-e vajon gálaforgatás?
Thorint viszont valaki mostmár tényleg leüthetné...
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
salytmasztor
aktív tag
válasz #97716736 #45397 üzenetére
A legvalószínűbb, hogy egérfüggő a dolog, de lehet beleszól a dologba az op rendszer / hardver is.
(#45399) Redneck
Nyugi, minőségi egérből / egerekből nincs hiányom, úgyhogy ez a lehetőség kilőve.
BF-ben nekem is a bekapcsolt Raw Input a jó beállítás.[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz #97716736 #45362 üzenetére
De tudom szerkeszteni, ha elkülditek nekem privátban beleírom szívesen. (csak sorban legyenek egymás után)
Vagy kitölthetitek újra és jelezzétek hogy töröljem a korábbit.(#45361) Andor22 : Az összefoglalóban is benne van egy designosabb verziója a profik beállításairól.
(#45363) CraBByzzz : Szerintem elég lesz, esetleg később lehet másik kérdőívet csinálni és abban rákérdezni ezekre De ez már így is elég részletes lett
*Sn0w
-
shaddy1027
tag
válasz #97716736 #45347 üzenetére
Egyébként még az FPS-t hiányolom, szerintem egyik legfontosabb a játék szempontjából. Magam nevében köszönöm a lehetőséget és a válaszokból, csak tanulhat az ember főleg, ha ilyen részletességgel le vannak írva az adatok.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Micsurin
nagyúr
válasz #97716736 #45314 üzenetére
Esés miatt mentem De off vége , meg eleve ha komoly lenne szólt volna érte szerintem a sebész.
Valaki kapott már ládát ?
Ez a C9 most valami bűn volt
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
SQX_Barto
addikt
válasz #97716736 #45193 üzenetére
Ritkan solo MM-ezek, ha nincs senki, akkor inkabb DMezni szoktam.
Multkor 3 emberrel mentem meg 2 randommal es pont az egyik premade tars kezdett annyira negativkodni (na meg a jatek se ment, 0-8 korul jartunk kb) es fogtam magam mergembe, nyomtam konzolba egy Q Tab Entert. Utana meg Steamet is lelottem. Cserebe visszadobott nova 3-ba meg 15 perc bunti volt.Kellett ket nap meg jo par nyeres es most kaptam vissza a nova4em. Hozzateszem (erzesem szerint) hogy mar nem messze lehettem kalatol talan. Most meg persze megin sok nyeres kell es talan feljutok (eloszor) kalaba.
Regebben volt kep a laptoppal fekve jatszasrol. Mikor az elozo albimban nem volt asztal, csak a nappaliban sokszor jatszottam agyon, alapbol nova 2-kent kezdtem. Persze jo par ev Cs van mar mogottem 1.5-tol Go-ig mindbe raktam bele valamennyi orat, Source-ba a legtobbet.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz #97716736 #45100 üzenetére
Gondolom a sheriff csillagot ertette
En majdnem mindig kalakkal jatszom neha meg magasabb is becsuszik a csapatba, de csak nem birok meg kijonni a nova4-bol...
En most 563 oranal jarok, de par honapja kezdtem ujra, elotte volt egy masfel eves inaktivitas.
A regi rendszerben silver3 vagy 4 voltam, most alapbol nova2-on indultam, aztan nova 3 neha nova 4, most meg mar stabilan nova 4 lettem. Remelem szep lassan osszejon a kala[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
IMIIKE1998
őstag
válasz #97716736 #45055 üzenetére
Folyamatosan listavezető voltam, rikán második, nem hiszem, hogy velem lenne a gond... Nincs ugyan mikorofonom, de a chatbe folyamatosan infózok, ha van egy tapasztaltabb játékos a csapatomban, mindig követem amit mond, de ha egyszer magamra vagyok utalva a sok bot között... :/
-
őstag
válasz #97716736 #45014 üzenetére
Ismerem a fórumbéli 'munkásságát' , itt is azonnal támadott,- a modiknak is sajnos - ,sőt itt voltam mikor bannolták és törölték a dínós egyedi avatarját is. Én a 4k-s videói miatt nézem leginkább, nem amiatt hogy kicsoda és micsoda a srác. Ha valaki itt a fórumlakók közül nem tudta eddig esetleg,mostmár tudja hogy ilyen tag is volt velünk. De legyen ebből elég ennyi tényleg.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
őstag
válasz #97716736 #45010 üzenetére
Nekem ez az esti program minden elalvás előtt,focimeccs nézés helyett. Kinek ez, kinek az anyátok közt,nekem popcorn, egy kis tea,aztán a kedvencek végigtekintése,youtube és twitch vegyesen.
Egyszerűen imádom, NickBunyun,DeluciousMilk,IamAnderzel,JoshOG,GoldGlove,a magyarok közül ZsozéAtya, CsontiGaming ,a TheVR, és Tirexi a napi dózis. Az mondjuk kár hogy Anomaly meg Phantomlord viszonylag kevés videót rak youtube-ra, szinte a stream-en élnek.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
őstag
-
perecKING
senior tag
válasz #97716736 #44251 üzenetére
en is de a crt tv-csak 50hz -es
Ezt a hz/fps dolgot, ugy sem nyomjatok le a hitetlenek torkan. Majd hiszi, ha
latjamegveszi! Addig allitjak az ellenkezojet.Az en fiat-om tokeletes! Az Adri alfa-ja is. Tudjak a megengedett sebesseget. Ezek is olaszok. Tehat aki ferrari-t vagy lamborghini-t vesz az szerintem egy barom! ...bar nekem meg nem volt olyanom
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #44225 üzenetére
Sokan egyébként már a dzsátúb 60fps miatt is hőzöngtek, hogy minek annyi. Zongorázni lehet a különbséget. Ugyanígy a streameknél. Inkább nézem a 720p@60fps-t, mint a 1080p@30-t.
-
lemusz
addikt
válasz #97716736 #44220 üzenetére
15.7.1-től optimalizáltak, amitől bár több az fps, de hiába állítják fqs 1 lett az alap, nagyon nem tűnik annak és hiába állítom már akkor radeonpro-ban, le van védve vagy nemtom, mert nem csinál változik semmi... gondolom fqs-t nem kell magyaráznom, előre renderelt képkockák száma nvidiánál a neve. Igencsak befolyásolja az egérérzékelésedet.
-
lemusz
addikt
válasz #97716736 #44217 üzenetére
Lehet furán hangzik, de nekem speciel 300 körül/felett már nem tetszik. Túlságosan simulékony, túlságosan forrókés a vajban effektus. Az én szettemen és beállításaimmal jobb szeretem/jobban adja a 120-200 közötti fps. Ahhoz hogy ennyi legyen annyit kell tennem, hogy 15.7-es vagy annál régebbi amd driver kell, mert ezekben még nem túrkáltak bele a csgos beállításokba + radeon pro-ban beállított flip queque size 1.
-
Mezcal
addikt
-
-
SRII
őstag
válasz #97716736 #43449 üzenetére
remek!
LnB
Nem vettem kötekedésnek...
Nem az a gond ,hogy nem játszható, ezt tisztázzuk le! (most nem kell azt képzelni, hogy őrjöngünk, vagy idegösszeomlás veszélye áll fent, vagy sírunk)hanem az, hogy nem 40 fps tűnt el hanem 140-160 fps ami dühítő!
És írjuk , írjuk hátha valakinek valami megoldása van rá így update-n kívül.
Aki már játszott 300 felett az tudja van különbség, azon hülyeséget meg el kell felejteni ,hogy minek ennyi, (ha már fizetted a hardvert, miért ne) meg csak 60Hz a monitor és 25 fps-t lát a szed, ez mende monda, az találta ki aki még nem játszott ennyi fps-el! Az,hogy full hd, vagy 800x600, mindegy a több fps érezhető a játékban, főleg a cs:go-ban.
Remélem az új motor már rendesen optimalizálva lesz, és nem lesz ilyen probléma, ha jól emlékszem a régi cs-ben nem volt ilyen gond.
A legborzasztóbb tán az, hogy gyűjtesz hónapokig, kifizeted, tán 70%-ban a cs:go miatt újítasz gépet(mint én), és ez az eredmény, inkább ez ami kissé ingerel.[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Aakos
csendes tag
válasz #97716736 #43413 üzenetére
Rendben elfogadom, én csak arra próbáltalak buzdítani, hogy nem biztos, hogy bele kell törődni, de a döntés persze a tied és abba nem is akarok beleszólni!
lemusz: az durva, és fura, hogy a steamguard-ot is kijátsza... remélem visszakapsz mindent. Mert ez tényleg nem "csak" a CSGO inventory-ról szól már.
-
Aakos
csendes tag
válasz #97716736 #43408 üzenetére
Fura, nekem ez a configom:
INTEL Core i5-3550 3.30GHz
ASROCK Z77 Extreme4
CORSAIR Vengeance 8GB
MSI N560GTX-448 Twin Frozr III Power Edition/OC
SAMSUNG SSD 830 64GBFull grafikán játszom, kivéve élsimítás az 4XMSAA, az fps-em 200-150 között mozog, ha valami nagy őskáosz van, akkor esetleg leugrik néha 120-ra.
A patch után nem vettem észre visszaesést. Szerintem valami más bibi lesz nálad.
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #43408 üzenetére
Ezért vagyok ellene amúgy az animációknak pl. A játékélményhez nem ad hozzá, cserében kevesebb fps van.
Lassan olyan lesz, mint az 1.6. Addig kevernek az updatekkel, hogy eredeti gépigény többszöröse is kevés lesz..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz #97716736 #43397 üzenetére
Próbáltál már amúgy nagyobb felbontást? Én laptopon 640-ben kezdtem, aztán szépen lassan felmásztam 1024-ig, és nincs kevesebb fps-em, sőt...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest