- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Igen, rossz helyen néztem.
Viszont most még felejtős nekem a CIS, újraindítás után fekete képernyő fogadott, ráadásul csökkentett módban sem lehet alkalmazást törölni. Visszaállítási pont meg pont azelőtt volt, mielőtt a programokat feltelepítettem és beállítottam.Majd talán a következő frissítésnél.
-
bozont
veterán
Most tervezem telepíteni a Windows 7-et és ugye ebben (meg a Vista-ban is) van ez az UAC. Ahogy nézem ez olyasmi mint a comodo-nál a defense+, kérdésem hogy melyiket érdemesebb használni? Kettő már sok lenne. Na meg érdemes bekapcsolva hagyni a win beépített tűzfalát a comodo mellett vagy nyugodtan kikapcsolhatom?
-
bozont
veterán
Én csak a tűzfalat használom a csomagból, de mióta frissítette magát, windows indításkor jelszót kér a fiókomhoz pedig nem használtam hozzá. Kénytelen voltam csökkentett módban megadni valami kódot, csak így tudok belépni sajnos.
Persze nem annyira kritikus a hiba, de azér mégis. Elég furcsa.
Találkozott valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest