Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz blattida #9333 üzenetére
Remélem ez már nem fogja galyra vágni a rendszert mint az előző build. Pár napig Internet Security configot használtam HIPS nélkül mert nem volt időm beállítani, tegnap este átettem Proaktivra. Aztán ma reggel sorba jöttek a gondok gép bekapcsolás után percre. Befagyott a Chrome, a CIS t se lehetett megnyitni azt irja telepítsem újra, a Chromebol se bírtam kilépni, azt írta nincs elég rendszer erőforrás a feladat befejezéséhez, még a Win feladatkezelő megnyitása se ment, arra is ezt írta h nincs elég rendszer erőforrás.
Most visszatettem IS re konfigot HIPS nélkül. Most semmi baj.
A rendszerem tiszta, nem volt más AV fent, 7 es re lett rátelepítve a 8 as.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest