- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic betelt, folytatás itt található: [link].
-
24thmoment
aktív tag
válasz
24thmoment #5020 üzenetére
egyszer majd a chello is eljut ide
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
24thmoment
aktív tag
elhiszem hogy teged nem erdekel. de maradjunk a tenyeknel.... mi is az a pantel
masreszt meg majd ha a T-com (vagy melyik) de foleg az invitel is elerhetove teszi az adsl2-t akkor nyilvan a upc is lepni fog. de magunk kozott szolva, nem hiszem hogy a kovetkezo 1-2 evben jelentos, ORSZAGOS savszelesseg emeles lesz. addig meg a chello marad a legjobb ar/ertek aranyu net.
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
Ejjha! Pantell télleg nem szarozik! Ami le van írva ott az tényleg 11 rugóért 24 Mbit max, de minimum 6 Mbit letöltés... Túl jónak hangzik, hol lehet a buktató? ÁÁÁ már tudom. Elérhetőség. Csepelen még nincs (
). Ez olyan mint e Tiger cég akik 100 Mbit et ajánlanak ugyan ennyiért, de csak a 13. kerben. . . Ez most kicsit elszomorított hogy csak bizonyops területeken. de nem vártam mást.
-
Csapi007
veterán
Hello
Októberben jár le az 1 éves light hűségnyilatkozatom, de még elötte jó lenne váltani Standard csomagra. Ez lehetséges? -
Tombi
őstag
válasz
24thmoment #5007 üzenetére
Engem nem érdekel az ország fedése, bőven elég ha én fedésben vagyok !
És 13 ropiért chelloéknál nem kapsz ''rendes'' 768-as uppot -
shev7
veterán
-
Patrick
addikt
Nah lekorlátoztak, hála a ***kabátnak...amivel még nem is lenne baj, de olyan szinten kaptam korlátot, hogy a szervereken is laggolok, pedig eddig soha nem laggoltam korláttal...48-as volt a pingem magyar szervereken.
-
Als
tag
Üdv,
Talán emlékeztek, pár napja írtam, hogy lekorlátozták a chellomat egy állítólagos 6GB letöltése miatt, amit akkor ''követtem'' el, amikor nem voltam otthon.
4 telefonhívás és ide-oda kapcsolgatás után talán ma visszakapcsolják a villámgyors light-ot, eredeti sávszélességgel.
A hétvégén kb 20 cd-t nem tudtam emiatt megvenni az E-BAY-en, sebaj.
A bocsánatkérés elmaradt, a ''hogyan és miért'' kérdéseimre nem kaptam választ. Továbbá arra sem, hogy miért kapcsolják vissza? Bebizonyosodott, hogy nem Én voltam a hibás? Azt persze senki sem mondta, hogy a UPC volt a hunyó!!
Remek szolgáltatás ez, ujjé!! Bár egy évig nem volt vele semmi bajom.
Sajnos 1,5 hét múlva lejár a hűségnyilatkozatom.....a meghosszabításán nagyon rövid ideig fogok gondolkodni.......brühühü..... -
t1
veterán
lekorlátoztak
mikor nem lesz már limites a chello.. ?? végre meglesz a 3mbit de a 30 giga az marad
-
wildrain
addikt
-
mr_knight
senior tag
Sziasztok !
Én már lassan 3 éve előfizető vagyok a Classic-ra és eddig, meg vagyok vele elégedve nagyon. Kicsit furcsállottam az elején, hogy csak 15GB-ot lehet letölteni (nem chellos-tól), de megszoktam és rájöttem, hogy az uccsó 2 nap kell meghúzni a letöltést. Most, hogy már jó ideje 30GB - 2560/512-es, nem is lehet panaszom. Olvastam, hogy 3072/512 lesz a Classic Szept. 2-től,haladunk... A következő sávszélesség emelés vagy korlátemelés mikorra várható ?
Nem figyeltem az elmúlt években, hogy melyik hónapban emeltek vagy változtattak, gondolom valaki, meg tudja mondani körül belülre !?
-
corlagon
senior tag
-
Melafoto
senior tag
Gondolom mindenki tudja, hogy hónap végén melyik nap nem korlátoznak le.
január 30-31
február 27-28
március 29-31
április 27-30 (4 nap cool)
május 30-31
június 28-30
július 28-31 (4 nap cool)
augusztus 30-31
szeptember 28-30
október 30-31
november 29-30
december 28-31 (4 nap cool)
Ehhez csak 1 kérdés, ha ezeken a napokon töltöget, akkor 1-jén
lenullázzák a számlálót????
Igaz már a hónap elején korlátoztak, így várom ezeket a napokat
Csak azt nem tudom nekiessek, (mint az a bizonyos tehén....)
a töltésnek vagy ne, mert ha nullázódik, akkor lesz két nap freeeeee
[Szerkesztve] -
mafla
tag
hali mindenki!
azt mondták nekem egy hubon ,hogy 18-a után nem korlátoznak le !!
igaz lehet?? -
Szabtom
senior tag
Asszem én is váltok.
Most Lightom van, még 10 hónap hűséggel. Válthatok Standardra úgy, hogy a kedvezmény (és a hűség) megmaradjon?
-
shev7
veterán
válasz
András8814 #4970 üzenetére
akkor megegyszer lassabban
''arakrol nincs hir. Majd amikor jonnek az akciok akkor lehet tobbet tudni. Listaarak nem valtoznak:''
Tehat LISTAARAK. amit akkor kell fizetned, ha nem kersz/lejar a huseged. -
shev7
veterán
válasz
András8814 #4968 üzenetére
en nemtom hogy csinalod, de szerintem a szorfozes+msn+kis jatek nem visz el 5 gigat. Hidd el
a matavnal is kimertek (mikor megcsinaltak a forgalomaranyos csomagokat) hogy az atlag usernek boven eleg 3 giga (nemtom most igy van-e. kb feleve tuti igy volt)
mod: arakrol nincs hir. Majd amikor jonnek az akciok akkor lehet tobbet tudni. Listaarak nem valtoznak:
Light: 7670Ft
Standard: 9500Ft
Classic: 11500Ft
Plus: 28790Ft
[Szerkesztve] -
András8814
csendes tag
Legalább csökkentik a Light árát? Jah, amúgy ez az 5 giga szerintem nagyon kevés, szörfözés, msn, kis játék, és 18.-a körül már lassú a net... Hát szép, gratulálok.Vagy legalább mérjenek pontosan
Ezért a pénzért elég gyenge a szolgáltatás szerintem. Végülis egész gyors, csak az a fránya korlát... Utána már nem gyors. Pénz meg nincs jobb csomagra, gondolom érthető. De ezt a lottós ötletemet tényleg kipróbálom
-
shev7
veterán
ezert toltok reggelos torrent oldalrol. Ott tuti nincs olyan, hogy letolti es lelep, mert eleg gyorsan repul. Itt meg a haverom is tartja az ADSL-jevel a 0.9es aranyt, ami azert nem kis teljesitmeny...
Plussz torrent oldalakbol is van csak chellos. Illetve a torrent kliensedet beallithatod, hogy csak chello tartomanybol fogadjon kapcsolatokat. Aztan kilovod a korlatozast, ha romlik az aranyod, vagy nincs chellos feltolto... mi is voltunk harman classicra. Haver sorozatbuzi, 10-12 allando sorozat mindig volt amit nezett. megis eleg volt 3 embernek a 30 giga. Neharagudj, nem sertesnek szanom, de nem kell minden ''szart'' letolteni. Persze ha DVD-ket toltesz az mas. Csak keves az olyan film mostanaban amit megerne megvarni mig lejon DVD-na legtobbre meg az XVid is kar...
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
András8814 #4954 üzenetére
mielott lekorlatoztak sztem nem 7KB/sec volt a kapcsolatod... Ha meg az elmult 5 napban nott ennyivel, akkor meg tenyleg hivd fel oket, mert azert ez eleg bizonyitek arra, hogy szarul mer a mero...
-
^Boss
őstag
hat igen, nekem plusom van, esti orakban, ejfel korul nagyon lecsokkennek a pingek, ilyen 7-15 tartomanyba, nappal is olyan 10-25 kozott, szakit a net, szal minden oke. azert ha emelnenek savszelt karacsonykor nem kezdenek el reklamalni mondjuk egy 8/1-re
-
Soma01
veterán
válasz
Chieftec #4955 üzenetére
Mondtam, hogy csak a korlát zavar! Ha a korlát ''megkerülhatő'', akkor ok. Routerrel is? Mert én régebben egy progit láttam erre.
Amúgy kb. 40-45k-val töltök fel. Csak az a baj, hogy mindenkinek 512-es meg 1megás ADSL netje van (az az olcsó) , ezért utálunk ADSL-esekről tölteni. De tölteni mindenki akar ez érthető. De azért mindenkinek kellene osztani visszafelé! Többszálas klienssel és torrenttel nem gáz a több, de lassú kapcsolat. -
Chieftec
őstag
Nah akkor szepen sorjaban:
Korlat sokfele modon megkerulheto (ezt most nem reszleteznem)
Fizetek? Akkor te nemtudod h mi a p2p lenyege, beugrasz a dsl eddel dcre, aztan chellosokrol, lanosokrol toltesz ahogy a csovon befer, mikozben jo ha 5-10Kbajtal vissza tudsz valamit tolteni. Mi is 3 an vagyunk a neten (classic), korlatot pedig utoljara a regi lakasban ertem el az pedig tobb mint fele eve volt. Adslrol annyit h: Tegnap haverokkal cszni akartunk. Na ki legyen a server, haverom dsl 1024/128 v light 512/128 (en nemtudtam router miatt). Azt mondanom se kell h adslnel 3 embernel 3-400 ping, chellonal 4 embernel 3-40. Nah ezert nemkell nekem meg ingyen se. -
András8814
csendes tag
A szidás alatt ezt érted: ''Bár alapból se valami gyors, mivel chello light.''??? Ha ez szidás, akkor... Mindegy, ez csak egy gúnyos megjegyzés volt. Egyébként nem hallottál engem még szidni. Ritkán teszem, de akkor nagyon. Azért mégegyszer nyugodtan felhívom az upécét, hátha. Bár az is érdekes, hogy 5 nap alatt 2,3 gigát töltöttem le, 7 KB/seccel
Nah mikor kezdhetem szidni az upc-t???
-
András8814
csendes tag
Szerinted én mi a fenét csinálok??? Csak itt ülök??? Na mindegy... Értettem előszöris, nem arról van szó. Csak érdekesnek találom hogy amióta nem megy ez a fos 1394-es kapcsolat, azóta rossz a net... Egyébként köcsög a szolgáltató, pénzt meg honnan szerezzek jobb csomagra, azt azért szeretném tudni... Na mindegy, feladok egy lottót, hátha.
Bár megnézem mennyibe fog kerülni ez a másfélmegás csomag, hátha.
-
Soma01
veterán
válasz
Chieftec #4947 üzenetére
Én azért nem chello-t köttettem, ami miatt pont írjátok, hogy jó. Szetintem épp amiatt nem jó. Megosztani jobb??? Persze, aztán 3-an 4-en csak elérjük hónap közepére a 30 vagy akár a 60 gigát is!! Atán meg szívunk az ISDN sebességgel. P2P-re jó??? Persze, hogy te fizess másoknak és mások ''csökkentsék'' a letölthető adat mennyiségét. Megértem miért korlátozza magát a sok chellos! Én is azt csinálnám ha adatforgalomra menne!
Amúgy jobb a technika, de az adatforgalom miatt, csak 1 embernek elég. Persze töltés, fel-le egész nap... Csak az adatforgalmi korlát miatt nem foglalkozok vele. (Most egy 3 megás ADSL-re vagyunk 4-en.) -
shev7
veterán
válasz
András8814 #4948 üzenetére
1. ha olvastal a topicban lahattad, hogy sok embernek tulmertek. Szoval telefon, hatha visszagyorsitanak.
2. ha lekorlatoznak, akkor ennyi a sebesseged. Nem tudsz vele mit csinalni, ha sokat forgalmazol, es zavar az alacsony sebesseg valts magasabb csomagra (szept 2-tol itt a chello standard 1,5 mbps, 15 giga)
3. Megegszer mondom az 1394 a firewire csatlakozo. A nullanal is kevesebb koze van a chellos kapcsolatodhoz.
MOD: nem utalni kell a szolgaltatot, hanem felvenni a telefont, es beszelni veluk, elmondani, hogy tuti nem forgalmaztal 5 gigat. Attol, hogy itt szidod oket, nem lesz jobb...
[Szerkesztve] -
András8814
csendes tag
Mondjuk ezt a 6-7 KB/s-t akkoris súlyosnak találom :S Legalább a sebességenövelnék, de nem... Na mindegy, utálom ezt a szolgáltatót, de nincs más lehetőségem, legalábbis nem tudok róla.
-
András8814
csendes tag
Engem már korlátoztak le, és ugyan olyan volt mindig a letöltésem. De érdekes módon azóta szarakodik, amióta elszállt a 1394-es szarság, eddig küldött meg fogadott... Azt nem tudom hogy mit, de működött. Érdekes az is, hogy max. 3 gigát töltöttem le aug. 5-ig, akkor kiírta hogy 7,5 giga... Ez lehetetlen a maximális sebességem és az interneten töltött időm szorzatából. Azt írja ki egyébként, hogy nem lehet javítani a kapcsolatot, nincs engedélyezve rajta IP... Ezt eddig nem csinálta. Azért köszi mindent, kivárom a jövő hónapot
-
Lazsa
tag
válasz
Chieftec #4943 üzenetére
Hátigen...
Csak nem vagyok meggyőzve, illetve vannak fenntartásaim chelloval kapcsolatba.
Kőkorszaki () adsl-em pingjei 9-11 ms, névleges sebességnél pedig általában többet adnak. pl 3008 helyett 3072, 3120. Csak éppen az ára kicsivel több, pár százassal.
Szal nemtom. Nem eccerű ez kéremszépen
Köszönöm az infokat.
Ha esetleg még valakinek van valami tapasztalata, akkor szívesen olvasom. -
corlagon
senior tag
-
Chieftec
őstag
ADSL nel fenyevekkel jobb maga a technologia. Chellohoz ugye szuletni kell mint irtak korabban.
Veszpremben regi lakasunkban uber jo volt 1,5 ev alatt talan 3-4 kimaradas volt. Uj lakasban elejen nagyon gany volt, alig akart felalni a modem, azota viszont 3-4 honapja nem volt kimaradas. Pingek eleg jok 20-30 jobb jatek servereken. Savszelt nekem tartja rendesen, atlag 280-300/50-55 (nevleges 320/64)
-
Lazsa
tag
Sziasztok
Véleményt kérnék tőletek
Nemsoká lejár adsl hűségem, és gondolkoztam a chellon.
Éredkelne, hogy mennyire megszokott a szolgáltatáskimaradás, a névleges sávszélességhez képest mekkora a valodi, ping idők átlagba milyenek?
Azt tudom, hogy az üfsz elég gázos. Olvastam áfsz-t is, hát mit ne mondjak kicsit keverik a dolgokat mármint amit a bix csatlakozáshoz szükséges, és egy mezei előfizetőre vonatkozóak.
várom a hsz-eket -
-
canniball
nagyúr
Nem lehet, hogy megint a számláló mért össze-vissza és ennek vagytok az áldozatai?
-
Mirelit
csendes tag
Szia
Dettóra ugyanez történt velem is!!!!
Chello Light aug 6, ára meghaladta a forgalom az 5 gb---- lekorlátoztak
Holott tudom.. ök csesztek el valamit a mérésse
Telefon ... technikus... teljes közöny..
Én ugy látom a mult havi forgalom nem törlődött,vajh lehet ez?
Egyenlőre nyelem a békát
HI -
wildrain
addikt
Mondjuk abban jerrynek igaza van, hogy minden szolgáltatónál vannak tesztelőfizetések, amik ráadásul lehetnek teljesen korlátlanok (nemtom, ez a chellonál hogy van), mind forgalmi szempontból, mind sebességileg. Annak nincs értelme, hogy valaki, aki belelát az adatok közé, kiad egy egyébként is lassú netet, aminél ráadásul hamar el lehet érni a korlátot, ahelyett, hogy kiadna egy fullextrás elérést. Ha nem nálad, akkor a chellonál keresendő a bibi, de ebben az esetben én inkább valami adatbázis hibára gyanakodnék. Egyébként szerintem sose derül ki az igazság, még akkor se, ha most le is veszik a korlátozást.
-
Als
tag
válasz
wildrain #4933 üzenetére
Ki az az idióta, aki koax kábel hekkeléssel tölti az idejét?
Bár ez is egy elmélet......
Az összeesküvés elméletemet - CHELLO-s, belső ember - azért gondolom megalapozottnak, mert csak akkor történt letöltés, amikor szabin voltam. 2 napin 1 byte forgalmam sem volt, ezt valaki figyelte, és a feltételezte, hogy nyaralok és az Én kontómra netezett.
Fontos momentum, hogy az ügyfélszolgálattal való beszélgetésem során a technikus nem fejezte ki csodálkozását az esettel kapcsolatban.
Persze tudom, hogy nem ez a dolga és rengeteg elmebeteg keresi meg Őket ezernyi idióta problémával nap mint nap. Tehát nem kell feltétlenül csodálkoznia a problémámon, mert szerinte Én is egy hülye vagyok, aki biztosan elfelejtette, hogy azon a két napon 6GB-ot letöltött.
Csak annyit mondott, hogy kivizsgálják és ha úgy ítélik meg, akkor visszaállítják a sávszélességet.
Nem teljesen értem, hogy mit lehet ezen vizsgálni.
A nyilvántartás szerint én 6GB-ot letöltöttem, ennyi. Tehát részükről az ügy lezárva.
Ha tényleg Én töltöttem volna ennyit, akkor nem telefonálgatnék be. DE NEM!
Nem ismétlem magam többet, bocs. -
Als
tag
válasz
jerry311 #4932 üzenetére
Üdv,
Jelen pillanatban számomra a legelfogadhatóbb elmélet, más jelen pillanatban nincsen.
A tények: Nem voltam otthon, a lakásba senki nem járt, wifi routerem nincsen, valaki 6GB-ot töltött le az előfizetésemmel és 2 napja 56K modem szintjére esett vissza a sávszélességem.
Na minegy, nem akarok segget csinálni a számból, de elég szar érzés ez!
Más forumokon már láttalak.....mint belső ember aposztrofáltak a többiek........
Te tudsz jobb magyarázatot adni erre?
Informatikus mivoltomból adódóan a technikai magyarázatra is kiváncsi volnék....
Als -
wildrain
addikt
válasz
jerry311 #4932 üzenetére
Az szerinted lehetséges, hogy valaki a kimenő koax kábelre csatlakozva lenyúlja az előfizetést? Nekem ez azért gyanús, mert ha ez így lenne, akkor valószínűleg mindig sok lenne az adatforgalom, nem csak akkor, amikor senki sincs otthon. Meg szerintem ez technikailag is megoldhatatlan, ha a kábel a dobozig sértetlen és rádiós router sincs.
-
shev7
veterán
válasz
András8814 #4928 üzenetére
az hogy az 1394-es nem kuld/fogad semmit az nem meglepo, ha nem jasznalod a firewire kapcsolatot. A megoldast inkabb abban keresnem, hogy sikerult 5 giganal tobbet letoltened, es lekorlatoztak...
-
Als
tag
válasz
wildrain #4926 üzenetére
Kulcs csak megbízható embereknél van...
A furcsa az, hogy a hibabejelentéskor a technikus nem igazán csodálkozott a problémámon, szerintem jobban kellett volna.
Az elméletem az, mivel már 3 napja 0byte forgalom volt az előfizetésemen, ezért egy belső ember egy haverjának hozzáférést adott az én loginommal, de az egy kicsit elszámította magát és túllépte...
Más variáció nincs.....szerintem.
Vagy mégis?
Als -
András8814
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy elég lassú a netem. Bár alapból se valami gyors, mivel chello light. Azért a 7 KB/s-on még énis meglepődtem. Azt mondták nekem hogy vírus lesz. Most az nagyon nem jött össze, format volt ugyanolyan maradt a net. Valószínű hogy a hálókártyám ment tönkre. A hálózati kapcsolatoknál 2 lehetőség van: Helyi hálózat, 1394-es kapcsolat. Na ez a 1394-es cucc nem küld semmi adatot, és nemis fogad. Modem restart is volt már ezerszer, Driver újratelepítés, frissítés volt... Szal vehetek új hálókártyát vagy sem? Előre is köszi -
wildrain
addikt
Kérdés: kinek van még kulcsa a lakáshoz? Mert ugye, az kissé gyanús, hogy amíg otthon vagytok, minden rendben megy a forgalomméréssel, amint elmentek otthonról, máris megugrik a forgalom.
Vagy a másik lehetőség, hogy a upc mért valamit félre, de ezt nem tartom valószínűnek.
[Szerkesztve] -
Als
tag
Üdv,
Érdekes kérdés:
Adva van egy Chello 512. Az átlagos havi forgalmam max 1GB, ennél soha nem volt több.
2 héttel ezelött nyaralni mentünk, mikor hazaértünk, a UPC küldött egy mailt, hogy túlléptük a havi limitet, ezért lecsökkentik a sávszélességünket.
Ezen nagyon csodálkoztam, mert tudtam, hogy az 5GB limitet biztosan nem léptem túl.
A forgalom tanulmányozása után kiderült, hogy a nyaralásunk 1 hete alatt 2 napon 6GB-nyi forgalom keletkezett.
A Szgépem áramtalanítva volt, a UPC modem bekapcsolva maradt. WI-FI routerem nincsen, tehát nem tudtak azon bejönni.
AKKOR HOGYAN KELETKEZETT EKKORA FORGALOM????
?????????????????????????????????
Kösz
Als -
jerry311
nagyúr
A chello SPAM szűrő alapból aktiválva van mindenkinek, egész tűrhető a találati aránya. Amit SPAMnek jelölt az eddig mindig az volt, amit nem jelölt meg pedig kellett volna, az nagyon kevés. Csak a beérkező levelek szűrését tudod kikapcsolni, kifelé mindenképpen ellenőrizve lesz a levél.
-
wildrain
addikt
Hát bázz, idéznem kell...
[Szerk: na jól van, mégsem...]
(Közben egyébként a Jerry által említett linket is megtaláltam, de hibát ír, amikor rányomok a gombra, hogy küldheti a jelszót. SID-re azt írja, hogy a jelszót elküldte, de már percek óta nem jön a mail, gondolom, milyen nehéz lehet a chello belső rendszerén a mailtovábbítás...)
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
A chello spamszűrőjét használja valaki? Mennyire hatékony? A nortom antispam nem bírkózik meg a feladattal!
-
jerry311
nagyúr
válasz
wildrain #4910 üzenetére
Hát, ha ugyanazt használtad mint a levelezéshez akkor nem fogsz bejutni.
Reg. oldalon csak a @ előtti része kell az email címnek.
Meg van egy link is ahol a saját chellos mailcímedre el tudod küldeni a jelszavadat, feltéve, hogy a levelezőprogramodban tárolva van a jelszavad. -
wildrain
addikt
Tudja valaki tutira, hogy a modemregisztrációs oldalon milyen felhasználónévvel és jelszóval kell bejutni? Cseréltem volna a hálókártyámat, és nem tudtam regisztrálni, mert egyszerűen nem engedett be ([link]). Ugyanazt a usernevet és jelszót használtam, amivel lekérdezem az e-maileket is, és amit a forgalom megnézésekor beírok. Egyszerűen nem értem, mi van...
Megvan még a szerződés is, ahol vannak ilyesmik, hogy internetes ügyfél azonosító száma (ami mondjuk nem numerikus, de mindegy), és ügyfélszolgálati jelszó. Ezekkel is próbálkoztam, de ugyanaz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest