Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Grawens #21466 üzenetére
A modem nem tud csatlakozni, esetleg nem kap megfelelő feszültséget. Nálam is volt ilyen, megoldás volt a hozzáillő táp.
Nem azt kaptam eredetileg hanem kisebbet. Ha villog és nem tud csatlakozni, akkor mindenképp jelentsd a hibát, nem biztos, hogy a vonalban van a hiba hanem a modemben. Menjen ki egy technikus egy másik modemmel és próbálja ki, ha az csatlakozik és minden rendben működik akkor a modem volt a hibás.
-
-
eight
senior tag
válasz
Grawens #14775 üzenetére
Amióta UPC-m van soha semmi nem jött nekem ennyivel csúcsidőben, szóval szvsz becsüld meg magad
De tényleg, nekem sokkal kisebbek az igényeim, csak olyan netet szeretnék pár hoppig, amiért nem szidja mindenki szegény anyukámat, te meg 3 mega fölött töltögetsz csúcsidőben és sírszDe hát minden relatív ezt eddig is tudtuk, bár ha nem ehhez szoktál akkor megértem hogy most nem jőn jól a dolog
-
eight
senior tag
válasz
Grawens #14773 üzenetére
A pingelés semmit nem mond el a stream minőségéről, ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget, a feltöltési sebességed pedig nagyban függ atól hogy éppen hányan használják a netet, és hogy mivel mit hová akarsz feltölteni.
Amiről én beszéltem az sokkal komolyabb probléma, szvsz haldoklik egy node vagy valaki az egész netet húzza le a szomszédban, tehát ilyesmi, mert atomjaira hulott szét a netem minősége, több mint 20 év netezés után ez már nem tudomány, gerincvelőből úgy megérzem az ilyet mint a rally-s feltett gumi tapadását -
Aktív témák
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest