Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9538 üzenetére

    Akiknek nem kell a teljes csomag, azok komponensenként X-szer tölthetik le a telepítéskezelőt, és más szükségtelen dolgokat (kb X x 10-20 MB), így 100MB is elmegy potyába (rendszerenként); végeredményben többet tölt le az ember, mintha egyben tenné (+ ugye AVIVO-val és egyebekkel ismét). (Múltkor leírtam MB-ra kiszámolva a 32 és a 64 bites indiv. telepítők okozta adatforgalom-veszteséget. ;)

    A telepítéskezelőt illetően nem vitázom veled, mert kb. kisM ember csinálta teljesen szabályosan a topicban, mégis megborult náluk valami, csak te ezt nagyvonalúan figyelmen kívül hagyod (rögtön közölve, hogy a delikvens biztosan 3rd progit használt, hiába írja, hogy francokat, meg tiszta rendszerre telepített), mint a CCC egyéb hibáit.

    Én inkább beállítok ATT-ban mindent (mégiscsak 1% helyfoglalással tudja, amit a CCC :P ), ne adják a számba a szerintük jó beállításokat (vagy hagynák módosítani). De nem is szólok egy szót sem, ha az ATT-beállítás hibája miatt nem OK valami. ;) Csak driver/CCC hiba miatt.

    Vannak alkalmazások, amelyek érzékenyek a HT-re, akár nem is működnek vele (Dirt 1), tehát hiába jelent Szabi790612 az ASUS-nak is, max. a játék készítőinek szólhat, azok meg úgyis tesznek rá. :((( Attól persze lehet hibás hardver a cuccában, proci, lap, de RAM is.

    Gál István: Semmilyen VGA alá nem kell 4.4GHz-en járó processzor. :U 10.5 és 10.4 is hotfix driverek voltak (elég a VGA-meghajtó verziószámának végét megnézni), míg a 10.6 "sima", szóval nem kell csodálkozni a hibáin.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák