Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace Ventura

    addikt

    Sziasztok!
    Elég régóta van már ati kártyám, de van pár dolog amire még nem tudtam rájönni, és engem személy szerint bosszant.Lehet mást nem érdekel, de van pár dolog, ami nvidiánál nem volt.
    1.Játékoknál, ha fraps-al monitorozom az fps-eket, akkor a számolás alatt fekete kockában jeleníti meg a számokat, míg nvidánál a game texturájára tette fel.
    2.Lehet kiröhögtök, de én szoktam néha régi gagyi játékokkal játszani, és most elővettem a Restaurant Empire 1-et, és ott is az egérmutató helyett is fekete kocka jelenik meg.nvidiánál rendesen egérmutató van.
    3.Régi nagy kedvencem az Age Of Empire 1, és annak a grafikája színes pöttyös ati karival.

    Ezekre a problémákra vannak megoldások esetleg?Ez már a 5-6-ik Ati karim, és mindegyiknél jelentkeztek ezek a problémák.Op rendszer is tök mindegy mi van fent, mindegyiknél ezek a jelenségek tapasztalhatók.Driver is tök 8 mit teszek fel.
    A térj vissza nvidia-ra jellegű hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, csak azt szeretném tudni, hogy valami beállításbeli gond van, vagy ati driverhiba, esetleg a régebbi játékokra tesznek magasról, és azért szívok ilyesmivel?Az 1-es probléma minden játéknál megvan, legújabbaknál is.

    Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

Új hozzászólás Aktív témák