Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Visormail #9098 üzenetére

    Például, hogy le van írva a manualban? Ja, hogy azt nem szokás elolvasni? :)

    A meghajtók telepítéséről a gyártónak kötelessége útmutatást biztosítani. Az AMD a hivatalos weboldalon le is írja, hogy kell csinálni. Előzőt törölni majd újraindít, újat fel és újraindít. Persze ennél bővebb a howto. De ez benne kell, hogy legyen a termék kézikönyvében, hiszen hozzátartozik a működéshez. A kézikönyvet pedig nyilván nem viccből adják a kártyához.

    Én még a 3rd party programokat sem ajánlom, nemhogy a sima rátelepítést. :D

    A problémákra bizonyíték van, hiszen havonta jön a driver, ezt kár tagadni. Én sem teszem. Ami a vitánk lényege, hogy nincs álláspont meddig felelős az AMD a termékért. Én azt mondom, hogy a Catalyst csomagért felelés, és minden más telepített program után a user gondja. Egyszerűen nem várható el egy cégtől, hogy a gyári meghajtóval tesztelje a különböző finomhangolási programokat. A 3rd party vagy mod drivereket sem véletlen tiltotta le az NV és az AMD. Ha baj volt velük, akkor rögtön a gyártókat vették elő a felhasználók, pedig nem is ők okozták a hibát.

    Dreamie: A Settlers hibát a driver okozza, és az a Catalyst AI kikapcsolásával orvosolható. A probléma sem így néz ki. Szimplán villognak a fák vagy textúrák. A te kártyád hibás volt.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák