- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Az biztos, mind2 ellenfél laggol. Alapból 50 pinggel keres is meccset..
Mentem most egy 2,5 órás kört de engem nem győzött meg a játék.
Grafika nem nagy szám továbbra sem (fakó/semmit nem fejlődött). Hangok borzalmasak megint, én nem tudom, hogy a fa..ba nem lehet ezt észre venni. Hitreg is érdekes néha amikor félpályáról 2 lövéssel lelőnek takarásból (de mivel sok a lagg ezért ezt nehéz megmondani).
Pályáknál a farm illetve a piacos nem rossz, a másik nekem nem jön be. Fegyvernél a töltés animációnál sokszor nem tölt be illetve 2x (ez ugye eddigi részeknél is előfordult.Én nem ezt vártam a csapattól. Főleg, hogy ott volt a 2019-s rész ami egy "jó alapot" adhatott volna. Valószínűleg megspóroltak 30k-t meg pár száz órát a srácok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple notebookok
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla