Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wans

aktív tag

válasz Undoroid #3141 üzenetére

Az én részemről már hogyne emlékeznék. Még képek is maradtak meg róla emlékül.

A létszámmal akkor nem volt gond. :DDD A képen apám eredménye van, nekem sajnos nem maradt fenn ilyen screenshotom pedig voltak valahol.
    Az előző részben harbor, ebben a neuville... én ezeken a pályákon kezdtem el megtanulni játszani TDM-en meg DM-en.
    Nekem tetszik az ötlet, hogy régi pályákat újítanak föl és tesznek bele az új részekbe.
    Mondjuk pont a neuville-t én akkor sem nagyon szerettem, most is csak azért tetszik, mert valamennyire nosztalgia, a harbor viszont egyike volt azoknak amiket imádtam. Ha jól emlékszem rengeteg only harbor szerver is volt. Neuville helyett szívesebben játszanék egy dawnville-on, carentan-on vagy rallyard-on (ez volt apámék klánjának a mapja), meg még sok olyan van amin szívesen hentelnék még egyszer legalább.
    Ez a régi pályák felújítása egyébként régen is jól működött. A régi MW2-ben a Wasteland is a cod1-es brecourt felújított változata volt és ott is azt nagyon szerettük.

Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006

Új hozzászólás Aktív témák