Új hozzászólás Aktív témák

  • csibe1

    addikt

    válasz Spizzi #10116 üzenetére

    "A live service-n kb. ugyanannyi ember dolgozhat mint az MW2019 esetében hiába 2-3x annyi játékmódban kellene fenntartani az érdeklődést és szállítani a kontentet hiszen ne feledjük, a COD 2023&2024&2025 fejlesztése már régen zajlik és az anyagi szempontból fontosabb, hogy azok majd a saját megjelenésük környékén eladható állapotban legyenek mint az, hogy egy olyan játék kapjon a vállalt tartalmaihoz méltó kontentet amit már alapvetően megvettek és a pénz a számlám van."

    Mondasz valamit, de ez sajnos sovány vigasz.
    A lényeg, hogy kb. le se vagyunk füttyentve miután fizettünk, mert a kiadó azt csinál amit akar, nem igazán lehet vele mit kezdeni.
    Ígérgetni meg a szegény ember is tud, aztán hiába van tele a padlás... ha semmire se megyünk vele, mert egy sem valósul meg.
    Persze lehet takarítani a hivatalos kommentrészleget... attól a kupac kaki az kupac kaki marad hiába csomagolják szép fényes papírba.

    "Úgy gondolom ez az MWII jó példa arra, hogy az egész Activision mennyire nincsen felkészülve olyan eshetőségekre, hogy kénytelenek kimozdulni a saját komfortzónájukból és valami újat, többet, tartalmasabbat szállítani. Talán majd jövőre összejön az ami most nem sikerült."
    Izé, nekem nem úgy tűnik, hogy ténylegesen figyelembe vennék a dolgokat, mert eddig minden évben meglett a tuti bevétel. Sajnos.
    Ezt most nincs kedvem kifejteni, mert elég hosszú is lenne; de amíg bele nem buknak egy részbe súlyos százmilliókkal dollárban, addig itt nem lesz érdembeli változás.
    Amúgy is, az újabb mindig jobb. ;] :P :DDD
    X milliárd légy nem tévedhet... :DD

    "Na és akkor miért érzed csalódásnak az MWII-t:
    Mert teljesen máshogy álltak hozzá már alapjaiban is a fejlesztéséhez. Egyszerre kell kiszolgálni azokat akik lehet már 20 éve a sorozattal vannak és a klasszikus multiplayer rajongói, azokat akik a Warzone-al csatlakoztak a szériához, azokat akiket a kampány és annak cselekményeit továbbgörgető raidek érdekli, azokat akik nem szeretnek csak ai ellenfelek ellen játszani spec ops-ban, és ha már ennyi pénzt eltapsolunk fejlesztésre akkor jó lenne konkrétan teljesen új embereket is bevonzani, ez legyen mondjuk a DMZ."

    Két csapat fejleszti az MW részeket. Ennyi erővel meg is lehetne köztük osztani az irányvonalakat, mert egyszerre nem lehet mindenkinek megfelelni...
    Komolyan nem értem kik döntenek a kiadónál arra fent, de remélem jön egy nagy bukta, vagy a Microsoftnál normálisabb emberkék felügyelik majd a sorozatot.
    Az egyik csapat vinné a vérpistikés, csillámpónis, csillivilli skines, nagybrokisnyuszifülesnemidénbarenult vonalat; a másik meg a hagyományosabb verziót, és akkor lehetne választani, hogy ki melyiket veszi meg, nem a mostani ömlesztett okádék szutyok lenne.

    Nem tudom meddig megy a körhinta, mert szerintem amennyi új embert bevonzanak, majdnem annyit el is buknak. Aztán ha majd több ember unja meg a dolgot akkor jönnek a gondok. Utána majd talán körülnéznek.

    " Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

Új hozzászólás Aktív témák