- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Arch Linux
- Bitcoin topic
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Microsoft Edge
Aktív témák
-
Széltoló
tag
válasz
azigazforest #3148 üzenetére
Nem tudhattad, mert nem írtam meg, hogy miután kirúgtak az avivától kötés hiány miatt az unokanővérem unszolására és az opció megszerzésének a lehetőségéért, újra beültem a bnet bázisára. A Kedvesem gondolta úgy, hogy talán az ismeretségi köréből összejöhet az opciós kvóta, de nem lett belőle semmi. Ha jól tudom,akkor márciusig érvényes az ajánlat és mostanság az eredménytelenséget útilapuval honorálják, így egy öt éves korszak fog lezáródni, de kicsit sem bánom, mert csak tanultam belőle.(ám az embereket még inkább kerülöm, még ha ennek az ellenkezője is látszik)
A volt avivás és bnetes ügyfeleimmel természetesen tovább foglalkozom és persze intenzíven azzal, amit a munka révén megkedveltem: a pénzcsinálással:-)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Suzuki topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- Eladó vált!!
- Kivételes áron DELL G15 5530 Gamer Laptop /I5-13450HX/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3050 6GB/144Hz/Gari
- Új Alienware m16 R2 Ultra 9/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIAGeForce RTX4070 16,1"2560x1600 240Hz
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A17/R7-7735HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garancia
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest