- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Arch Linux
- Bitcoin topic
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Microsoft Edge
Aktív témák
-
Széltoló
tag
válasz
azigazforest #3133 üzenetére
A napokban gondolkodtam,hogy meddig toporzékolhat még a bika... Nyárig is kitarthat a szokásos szabadságolásos medvetalpig,de igazából ez csak fikció- és csak az én fejemből származó, arrólé nem beszélve, hogy folyamatosan várom a visszarendeződést,ettől függetlenül hétfő óta oroszban utazom,azóta másfél százalék,ami igen vékony,de a lényeg,hogy olcsóbban vettem,mint eladtam,így több egységgel nyomulok.
Tegnap néztem a Pplusz mérlegem: 66% január elsejétől,míg a shanghai 50 alatt van,de a magyar orosz ennél jobb lehet.(csak a szputnyik jobb-70%)
Aktív témák
Hirdetés
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- Eladó vált!!
- Kivételes áron DELL G15 5530 Gamer Laptop /I5-13450HX/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3050 6GB/144Hz/Gari
- Új Alienware m16 R2 Ultra 9/32GBRAM/1TBSSD/NVIDIAGeForce RTX4070 16,1"2560x1600 240Hz
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A17/R7-7735HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest