Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz vedini #61408 üzenetére
Akkor külön gratula, h nem egy 20d-t vettél! Én már lezártam a dízeles korszakomat, de egy ilyen teljesítményű autóért azért még megdobban a szívem.
A magyar használtatópiaccal nekem is nagyon rossz tapasztalataim vannak. A 10 millió pluszos kategóriában is tízből kb két-három olyan autót szoktam találni amit meg mernék venni. És meglepő módon általában nem az autók műszaki (illetve esztétikai) állapotával van a gond, hanem azzal, h tele a piac kétes előéletű autókkal. Az még hagyján, h a kétéves autónak te leszel a negyedik vagy ötödik tulajdonosa, de rengeteg olyan Magyarországon vásárolt autó van, amin még nem volt magyar rendszám, és senki nem tudja igazolni neked, h valamelyik országban befizették utána az áfát.Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
- Siemens Porsche Design kávé és teafőző eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest