Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz KAMELOT #67746 üzenetére

    Beszéltem a tulajjal is. A kocsit nagyon dicsérte, hogy tökéletes, elmondta, hogy milyen hibái vannak (két rányitás a kilincseknél [kép] [kép] , illetve a lökhárító [kép] , de ezeket egy jégkáros 100ezerért megcsinálja :DDD , illetve az első lámpákat polírozni kell, a belső tükör megfolyt).

    A kocsi facelift 2-es (az valamikor 2002 szeptember körül volt szerinte), ez látszik a hátsó csomagtérajtón, a kmórán (króm keret), illetve a bőr belsőn (2 varráscsík van az ülésen).

    Dicsérte az m54b30-as motort, hogy milyen jó (nincs turbó, nincs kettőstömegű...), az olajat nem eszi, 10ezrenként mindig cserélte az olajat.
    2015-6-ban hozta be németből 6ezer euro-ért (az 400ezres honosítással együtt 350-es euróval számolva még mindig 2,5millió ft...), az elején sokat ment vele (ezt láttam a jszp-n is), de mostanában már alig, 1 héten csak egyszer (hogy átmozgassa olajjal). A kereskedést onnan ismeri, hogy innen vett egy hyundai ioniq-ot és ekkor lett jóban a kereskedéssel, később rájött, hogy túl sok autó áll otthon fölöslegesen, így a kereskedésen keresztül árulja.
    Mutatta nekem, hogy mobile.de-n ezek sokkal drágábbak...

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák