Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz majnkopf #33224 üzenetére

    De nem erted, hogy ez nem velemeny? Miert nem jut el hozzad ez az informacio? O azt kerdezte, hogy benzint vagy dieselt vegyen, es melyik milyen fenntartasokkal jar. En leirtam, hogy a benzines kehes, a diesel pedig nem az. Nincs semmi raeroltetes, a kerdesere valaszoltam. Ha ugyan ezt a kerdest felteszi E90 forumon, lehet akar magyar vagy kulfoldi, mindenki azt fogja mondani, hogy a benzineseket kerulje el, es a 4 hengeres dieselt is. Senki nem beszelt itt velemenyrol, mert ezek a tenyek.
    Direktbe leirta, hogy nem akar olyat, amire aztan vagyonokat kell kolteni. Ezzel a mondattal kihuzta az osszes benzinest a listarol.

    Egyebkent Te olyan dologba szolsz bele, amirol kb. fogalmad sincs, mert nem ilyen autoval foglalkozol, es nem ilyen autot hasznalsz/hasznaltal. Kerlek, tajekozodj, olvass errol, mielott hozzaszolsz.

    Azt meg O is tudja, hogy dieselbol is keves km -est kell megvenni, ami itt az UK-ban nem ritka. 40k merfolddel neki az orok, ha az eves futasteljesitmenyevel szamolok. Es akkor megussza azokat a koltsegeket, amik 120k merfoldnel jelentkeznek, amikor a fel autot ki kell cserelni, mert elertek azt a futasteljesitmenyt.(igen, benzinesnel is...)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák