- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Fedora Linux
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Béta iOS-t használók topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Valamint ha a letöltés előtt kiveszem a pipát például a sample fájl elől, attól függetlenül letölti azt is
-
-
ati888
senior tag
Hello!
Qbittorrentem van és azt vettem észre, hogy ha fut, akkor a böngészés nagyon lelassul (több böngészővel is). Amint kikapcsolom rögtön elmúlik ez a probléma. Mi lehet az oka?
Ati
-
ati888
senior tag
-
ati888
senior tag
Hello!
Halite-nél hol lehet beállítani, hogy melyik fájlokat szeretném letölteni, ha több is van (sample stb nem kell). Most álltam át erre, de nem találom
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Hogy lehet a legolcsóbban megoldani, hogy fusson a kliens kikapcsolt gépnél is? Van egy külső, usb-s vinyóm és egy asztali gépem. A router nem tud torrentezni.
ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Frissítettem a legújabb utorrentre, működik is jól csak az a baja, hogy amikor elindítok egy letöltést, ami több fájlból áll, nem tudom kiválasztani, hogy mit töltsön le, egyből elkezd mindent tölteni (pl. sample, feliratok stb). Lehet, hogy béna vagyok, de nem találom sehol a beállításoknál.
ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Nekem az a gondom, hogy utorrent 2.2.23071-es kliensben beállítom a max feltöltési korlátot, de figyelmen kívül hagyja. Free oldalról van szó, XP-vel. Eddig működött, most vettem észre, hogy nem jó.
ati
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest