- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bryant56 #18294 üzenetére
Erre nehezen jottem volna ra, hogy mirol van szo.
Amit en tennek.
Letoltenem ujra a torrent filet es ujra betennem seedbe/letoltesbe.
Leallitanek torrenteket, hogy szabaduljon fel kapcsolat.
Kiprobalnam masik kliens-el azt a torrentet. Ha valamelyik esetben latszanak a seederek, akkor van kiindulasi pont legalabb.
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Torrent újraellenőrzése után hozzáférés megtagadva. Simán letöltve nincs gond. Ennek mi lehet az oka?
Letöltős meghajtón teljes hozzáférés, ut rendszergizdaként indítva. w10 ent x64-et használok. -
Tok mindegy hogy allitod be, a zart oldalrol szarmazo torrenteknel alapbol tiltott funkcio. Nyomj jobbklikket barmelyik magos torrenten pl, szurke lesz a dht.
Ha a fo beallitasoknal kilovod a dht-t, azzal csak azt fogod elerni, hogy a nyilt oldalakrol toltott torrentnel megfosztod magad egy csomo peertol.
-
Dolphine
addikt
Először is köszönöm a választ!
A DHT-t alapból tiltsam, vagy az oldal megoldja maga?
Most lehet, hogy félreértelek, de letölteni jól tudok.
A visszaosztás résznél viszont azt látom, hogy Peerek és Feltöltők 0, holott az oldalon látszik, hogy sokkal többen seedelnek egy-egy torrentet. Na, ez miért lehet? -
degec
senior tag
válasz
Dolphine #18279 üzenetére
normális lehet ha olyasmit töltesz amit valóban kevesen osztanak.. ha nem zárt torrent oldalról tőltesz a dht bekapcsolása segíthet..további peerek találásán.. ha zártról tőltesz pl ncore bithumen..akkor ott dht off ugye, akkor várni kell hogy valaki felcsatlakozzon és ossza amit szeretnél..
-
degec
senior tag
válasz
Ledfold #18275 üzenetére
uninstall régit és reinstall innen: http://wdfiles.ru/138~f
ez okosított reklámmentes verzió, nem vírusos 2 virusirtóval is ellenőrizve, kaspersky és noddal.. használd ezt !! orosz okos fiuk módosított de hibátlan működésű verziói, nekem is voltak ilyen furcsaságok ezzel azóta semmi bajom.. -
Dolphine
addikt
-
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
utorrentet használok win7 alatt és pár hónapja eltűnt minden torrent a listából. Írja hogy ennyi torrent van meg ennyi aktív, meg annyi kész stb, de a listában egy darab sincs. Ha letöltök egyet azt csak addig látom amíg tölti és utána eltűnik. Próbáltam a legújabbat is feltenni de semmi sem változott.
Van valakinek valami ötlete?
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Egy oldalon regisztrálva vagyok. Héten letöltöttem néhány torrentet róla. Semmi gond a többségével. De van egy ami nem jön. A trackerre azt írja Hiba Unregistered Torrent Pass. Akkor miért jönne le a többi, azoknál miért nincs tracker hiba? Ennél a hibásnál töröltem a fájlokat + a torrentfilet aztán újra próbáltam letölteni, de semmi se változott Hiba Unregistered Torrent Pass. Napokon át csináltam újra és újra, nem segített.
Mi romlott el? Ennél az 1nél.
-
Visormail
addikt
Egy ideje nem használtam a peerblock-ot, eszembe jutott és újra elővettem. Mióta blokkolja a firefox sync-et?
Korábban ilyen nem volt, az antip2p listában szerepel egy cégszerűség, aminek az ip alapján amazon szerverekről van szó, azt engedélyeztem és megjavult a sync.
-
Dolphine
addikt
-
válasz
woodworm #18260 üzenetére
Dehogynem ertem. Egy olyan szabalyrol beszelsz, ami nincs az adott oldal szabalyzataban. Valoszinu az aktivitas topik nem lett mar regota frissitve, azert van benne. Viszont a szankcionalas nem a topikokban leirtak alapjan tortenik, hanem a szabalyzat alapjan. Nincs tovabb. Hagyjuk szerintem. Ha megtalalod a szabalyzatban veletlenul, akkor folytatjuk. Koszi.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A problémám port nyitás.
Igen, tudom, hogy le van írva az összefoglalóban. Mindent végigcsináltam, de nem akar összejönni.A torrent kliens: qBitorrent
Tűzfal: Eset Smart Security
Router: Speedport W724 VUPnP mindenhol megvolt.
Beállítottam a Smart Securityben a portot is (23957) de hiába.
Mit kellene még máshogy csinálnom? -
-
woodworm
veterán
A fórumon a Aktivitás és Hit'n'Run topik kiemelt hozzászólásában "Nincs forgalom a torrenten felfelé irányba = 48 órát kell seed-ben tartani 2 hét alatt". Mivel folyamatosan módosul a wiki szövege lehet kikerült már belőle, mert tényleges ellenőrzés és a büntetés a hónap végi elszámolás alapján történik.
Ez mit sem változtat azon, hogy a nem teljesített torrent két hét után hnr-nek számít, amit az ellenőrzésig lehet javítani. Simán nyomonkövethető az Aktivitás menüdben Hit'n'runolt torrentek száma: sorban.
Tehát az a kijelentésed, hogy a 14 napos szabály nem létezik, szimpla félrevezetés. -
korcsi
veterán
Jó, a te válaszod teljesen korrekt, én meg elsőztem mobilról, hogy valamihez tudja magát tartani a kolléga.
Ha tartom magam a 14 naphoz abból baj nem lehet, és nem kell a naptárt lesni, meg a napokat számolni.18238-as hozzászólásom módosítanám: úgy tudom, a letöltéstől számítva 14 nap alatt kell 48 óra seed-et teljesíteni, bizonyos feltételek mellett ez az óraszám csökkenhet (visszatöltés stb.)
Megfelel?
-
válasz
korcsi #18251 üzenetére
Te: a letöltéstől számítva 14 nap alatt kell 48 óra seed-et teljesíteni,
En:Ilyen szabaly nincs.
A honap vegeig kell teljesiteni a seed kotelezettseget. Ha a letoltes napja a honap vegehez 2 hetnel kozelebb van, akkor a kovetkezo honap vegeig kell teljesiteni a seed kotelezettseget.Ujra csak ezt tudom mondani, nincs ilyen szabaly. A ho vegeig kell teljesiteni, ha addig nincs legalabb ket het, akkor a kovetkezo ho vegeig. A 14 napot ti keveritek a minimumot a maximummal. Nem max 14 nap van a seed kotelezettsegre, hanem minimum 14 nap.
-
korcsi
veterán
is-is
"
A kötelezettséget bárhogy lehet teljesíteni, akár egyben, akár megszakításokkal. A rendszer csak a hónap végén ellenőrzi a seedkötelezettséget, tehát minimum 2 hét, maximum 6 hét van a teljesítésre. Ekkor (és csak ekkor) dönti el a rendszer, hogy az adott torrent megfelelően vissza lett-e töltve, vagy sem (visszaseedelt torrentek száma, hit’n’run-ok száma). A hónap végén, minden 14 napnál régebben letöltött torrent, törlődik az aktivitás menüből.
"Most látom te is linkelted, kiemeltem a lényeget.
És megint tőled:
"Nov. 16. nov. 30. nov. 30. 14 nap"
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest