Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz P3Dr0 #9112 üzenetére

    Nem az én grafikonom/accountom, amit linkeltem, csak nézegettem ott mások ötleteit és ez megtetszett a fraktál cím miatt, illetve elég közel áll a saját véleményemhez, hogy nehéz most bármit is mondani, mert szerintem is sok minden elképzelhető ezen a ponton.

    Vannak valós életbeli hírek (100k SilkRoad árveréssorozat), pletykák (pénzes kínai kereskedők az OKCoin-on), mindenfelé eszkalálódó grafikongörbe metszetek/meredekségváltások.
    Ez a hír viszont erősen szubjektív, az indikátorok pedig csak a múltat és ezzel a jelent segítenek jobban megérteni és elhelyezni, a jövőt kb. annyira jósolják, mint az időjárást lehet (kivéve, mikor önbeteljesítő jóslattá válnak, amire akkor van sok esély, ha nincs semmi jobb ötlete senkinek, mint azokat követni, mert az életben nem történik semmi érdekes, ami egyértelműen terelné valamerre).
    Szóval... a kedélyeket biztos, hogy fokozza, ezzel pedig a manipulációhoz, de épp úgy indikátor-önbeteljesítéshez is jó kereteket teremt az árverés.
    Van, aki már elhiszi, hogy megfordult a hosszútávú trend, van aki szerint most kezdődik egy nagy zuhanás 275$ alá, hogy a fraktálunk utolsó negatív szára a heti osztású görbén is kirajzolódjon. Ugyanakkor most akar pozitívra váltani a heti záróárakon futó görgetett átlagok különbsége, ami egy pozitív ártüskéért kiállt (még ha hamar vissza is zuhan utána).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák