Új hozzászólás Aktív témák

  • htc07

    addikt

    válasz Vektast #8271 üzenetére

    ezt azért nehéz megmondani, mert senki nem tudja pl., hogy hol lesz a BTC árfolyama egy hét múlva, 650-en, vagy 450-en. Ettől pedig elég durván függ, hogy mikor térül meg a befektetés.

    cex.io-val megpróbálhatsz zsonglőrködni, de én két hónapig futtattam ott egy pár GHS-t, a termésből folyamatosan vette a bot a további GHS-t, de két hónap után így is kb. 4-5% bukóval szálltam ki, amikor jött egy pump és el tudtam adni amim volt. (igaz, kb. 30%-át lenyúlják a termésnek 'maintenance fee' néven).

    Nagyban függ az egész a szerencsefaktortól, pár hónapja annyi volt az egész, hogy betoltad a riged egy multipoolba, aztán az meg küldte a jussod BTC-ben, de mostanság az már kb. a villanyszámlát sem fedezi.
    Ha pont jókor nyúlsz bele jó coinba, és jókor tudod eladni, akkor van esélyed olyan profitot realizálni, amire azt mondanád, hogy megéri, és visszahozza 3 hónap alatt a befektetést. (a PHool egy kísérlet erre pl.)

    Persze, ha két hónap múlva 2000 USD-n lesz a BTC ára, akkor most megéri még a multipoolos bányászat is, ha akkor fogod eladni.

    Egy szó mint száz, ha biztos befektetést akarsz, vegyél államkötvényt ;]

Új hozzászólás Aktív témák