- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veled nem tudok vitatkozni
az én oktatási szintem sehol sincs...
- 5 év prog-terv-mat
- 4 év közgétudom az elmúlt 1 hónap alapján nem szabad 1 évre vetíteni profitot (mondjuk nem is kamatos kamattal számoltam
, de az átlag 3% / hóban 80%-ig biztos vagyok, hogy a mai tudásommal megoldható. És fejlesztek, hogy ezt havi átlag 5-re fel tudjam vinni
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA® driverek topikja
- Építő/felújító topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óriás képernyővel futott be a Mi Max 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest