Új hozzászólás Aktív témák

  • engusz

    veterán

    Sokat járunk a hozzánk közeli (csömöri) ósönbe, anyum szeret vásárolni. Mióta megépült ott is a saját benzinkútjuk, azóta ott tankoltam. Sima 95-ös benzin. Sokszor 15-20 Ft-tal olcsóbb volt, mint bármelyik kútnál. Nem vettem észre semmi rendellenest az autó viselkedésén. Többen mondták már, hogy pl. a teszkós benzin után rángatott az autó, érdekes hangja volt, stb.

    Péntek éjjel gurulásztunk haza a Szerájból, mikor kaptam egy olyan hibaüzenetet a központi kompjútertől, hogy ''Antipollution fault''. Több se kellett (mivel világított a motorhibát jelző led is), másnap reggel felhívtam a Peugeot Assistance-t, megkérdeztem, hogy miért is jött elő ez az üzenet. A diszpécser első kérdése az volt, hogy hol is szoktam tankolni. Elmeséltem, hogy hol és milyen rendszerességgel. Majd megkért rá, hogy inkább máshol, ha nem szeretném viszontlátni az üzenetet.

    Ma már az őemvénél tankoltam, de előtte majdnem szárazra autóztam a tankot. 150 km-t kellett megtenni, hogy a fent említett, ''Anitpollution fault'', üzenet eltűnjön. Most már nem szennyezem (a Peugeot műszere szerint) annyira a környezetet.

    Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

Új hozzászólás Aktív témák