Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Végre!!!!
-
ciry
őstag
válasz
kmisi99 #30040 üzenetére
Magyar szervereket úgy találod, hogy az összes pipát kiveszed a keresőből és beírod így, hogy HUN.
Sötét színű halálfej: HC szerver
Világos halálfej: módosított SC szerver
Nincs semmi bal oldalt, sima SC szerver.
HC szervereken feleannyi az életerőd, mint SC-n, nincs minimap, killkam, ff on.
Conquestben zászlót foglalj, Rushban m-comot kell védeni, megsemmisíteni, Squad deathmatchben meg öldökölni kell, amelyik osztag eléri az adott killszámot(mondjuk 50-et) az nyer.
Ha orvos vagy, ne ész nélkül élessz fel csapattársat, mert egy rossz időzítéssel őt is többször is megölheted, ill. magadat is(bár ez annyira nem gáz). Ha szereli a csapattárs a tankját/helijét stb., ne lopd el, cq-ben ha nincs pontotok, ne állj neki sniperezni, hanem próbálj kitörni.
És a legfontosabb, sokat fogsz esni-kellni az elején, ne keseredj el, ne írogass feleslegesen. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
kmisi99 #30040 üzenetére
Ne recon-al kezdj !
Csapat játék ergo a support és a haladás a lényeg (assault-ammobox,medic-healpack,enginer-repair), a társaidra születsz kb ennyit kell tudnod meg ők is rád szóval úgy kell mozogni.
Idő kell mire megismered a mapokat meg megkapsz mindent, utána már gyerek játék. -
kmisi99
addikt
Nemsoká megjön a BC2 valamit érdemes tudnom? Csak simán felrakom és követem az utasításokat? Vagy esetleg updateljek előtte?
-
madgie
titán
válasz
kapeti07 #30038 üzenetére
Air Warfare: ne vezesd a helit, hanem lövész legyél. Apache, Black Hawk, tökmindegy, relatív könnyen összehozható, ha kifogsz egy jobb pilótát. Ha meg nem fogsz ki egyet, akkor ott a UAV, azzal szépen lehet irtani.
Nekem a Naval Warfare nincs meg, mindig kiszednek a csipák
-
Gonz0
tag
válasz
WhiteWalker #30036 üzenetére
Ha erre gondoltál miért nem ezt mondtad?
Nyilván nem ellenfelek, ha ilyen statot tudtam produkálni.. mint ahogy gyuszának se vagyunk ellenfelek ha olyat tud produkálni amilyet.. ezek a screenek pont arról szolnak, hogy ki talál nagyobb lámákat akiket halomra ölhet.. de az 1-es k/d-s shotokban semmi érdekes nincsen.. egyébként nem véletlen, hogy nem nagyon linkelem ide a hasonló screeneket.. pont a fentiek miatt semmi értelme..
Rendeződésről meg annyit, hogy nem azért megyek fel játszani egy szerverre hogy a barátaim ellen játszak.. meg ugye a kommunikáció.. ha meg annyira gyenge az ellen úgyis keresünk egy másik szervert, mert nem attól lesz élvezetes a játék, hogy lelövünk mindenkit ahogy kispawnolt.. bár biztos van olyan aki erre gerjed..
-
WhiteWalker
nagyúr
szép stat csak azért tudjuk helyén kezelni a dolgot,ezek a játékosok nem ellenfelek neked....erre gondoltam a mondandommal :-)
az összeszokott,tapasztalt játékosok egy oldalra rendeződve,elverték az ellent mint a jég a határt...számomra ez nem elfogadott...tudom senkit sem érdekel...:-)
-
ADAM1337
nagyúr
Ahogy Rhyn mondja nem a szint számít: [link]
Bár vicces nézni ahogy a nagyobb szintűek írogatnak hogy newbie nub stb.(Csak kíváncsiságként kezdtem egy új soldiert megnézve mennyire gyorsan tudtam volna anno fejlődni a játék ismeretével igaz a magnum ammo elég nagy húzó erő és későn kapja meg az ember azt mondjuk elrontották, és megdöbbentő ha csak a score/min-t nézem az is eléggé máshogy alakul, meg ugye a k/d is. )
-
creedszl
senior tag
unable to log in....másnál is van vagy nálam a hiba?
-
Gonz0
tag
válasz
WhiteWalker #30025 üzenetére
Ez így van, csak sokan hajlamosak a tapasztalatot összekeverni a rankkal. Sosem tudhatod ki ül egy rank 0-ás név mögött.. ezért is éreztem falsnak az alábbi kijelentést:
"komoly ellenfelek lehettek....volt némi szintkülönbség...."
-
cellpeti
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy miért mennyi pont jár?
-
ciry
őstag
Az még nem is rossz, én valami 4/14-et lőttem legutóbb ellenük
Tegnap én is részt vettem némi noobhentben, Nitrópapa után mentem fel egy hc szerverre és hiába voltak 1 csapatban klánok, 2-es-3-as k/d mindig meg volt.
Magyar szerverek sokkal erősebbek, mint ezek a külföldiek. -
válasz
cellpeti #30008 üzenetére
Menj úgy, hogy bujkálj, maradj hátul a csapatod mögött picivel, és így szedegess 3-4 embert. Próbálj meg nem megdögleni. Tudom nehéz, de ezzel a taktikával simán meg lehet csinálni.
Ha ezt csinálod, akkor biztos, hogy egyszer belebotlasz egy noobkupacba, és azokat ledarálod, és úgy lesz 10-0-ás statodNoobkupac
-
Źşë'
addikt
észre se vettem, átléptük a 30K-t!!
-
pohár
félisten
ugye nem káprázik a szemem, hogy 2500ft-ért beszerezhető a játék? meg is veszem izibe
-
Gonz0
tag
válasz
WhiteWalker #30014 üzenetére
Mert a szint az aztán baromira számít ebben a játékban.. 20 fölött már megvan minden perked onnantól csak a dogtag szine változik.. ha lelövöd a másikat 50-en lelőnéd 20-on is..
Dome: azért legend nem olyan béna.. mondjuk a többi tényleg felejthető volt.. és majd biztos az omerta elleni 8/16-al fogok dicsekedni..
-
eugabesz
őstag
válasz
eugabesz #30016 üzenetére
majd nem...nem működik az abload.de.
Talán így jó lesz,a ló nélküli lovas -
eugabesz
őstag
Ilyen ellenfelek ellen könnyű játszani,[link]
-
gergo0328
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Nem a lelövéssel van gond. Hanem, hogy lelövök valakit, és utánna engem is leszednek egyből, mert úgy jön, hogy nem hallom oszt lekéselnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest