- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
Szerintem a késések miatt felesleges felháborodni, az én csomagom már Nov 30.-a óta nyomköv szerint az olk-ban van, viszonylag gyorsan beért Mo-ba aztán itt meghalt a tudomány, most a posta visszajelzésére várok, hogy hova kavarták el a csomagomat.
Újra rendeltem az eszközt, mivel már a mostani halálán van és mivel a előző valszeg "elpárolgott".
Gondoltam spanyolból gyorsabb lesz, most tartok lassan a 4 napnál, hogy a warehouse összekészíti... türelem. Az hogy a csomag "elveszik" idegesítőbb.V/
Sajnos nem találtam pontos méretet a csomagolására, csak a készülék mérete és a kép alapján a doboz méretét saccolni tudtam Ulefone armor 9, levelenkét 4 nap a postánál a válaszadás, legalábbis most több levelemre 4 napos csúszással válaszoltak. mivel nem kaptam visszajelzést a mail címemre újra küldtem az üzenetet.
A második üzenetben ezeket kérték be: feladó neve és címe (amennyiben ismert)lehetőség szerint a küldemény leírása: mérete, tömege, tartalma, csomagolása.Viszont a feladó nevét címét nem találtam a csomagon, mm az ajándék csomagolásán.
Ha viszaküldi a posta akkor, azt kinek küldi, azt lehet tudni? vagy ilyenkor kapásból benyúlják? -
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
És? Ez mennyire érint bennünket? Nekem nem ez a tapasztalatom. Az hogy Kínából mennyi idő alatt ér oda az nem rajtuk múlik, az hogy 5 munkanapon belül ide kerül Magyarországra miután a kezelésükbe kerül az pedig nem rossz teljesítmény hiszen nem a szomszédban vannak.
De sokan nem vesznek tudomást a COVID járvány miatti korlátozásokról és egy bejegyzés van 1 hónapon belül a többi 3 -7 hónap és ugye ez csak 10 bejegyzés abból 9 az 1 *-os akkor a többi 854 még régebbi. De 10 millió felett van a küldemény forgalmuk nekik is, ha mindenki elégedetlen a 864 főből az sem rossz arány.
Nem hiteles adat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest