- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Zyxel NAS326
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Totális döbbenet.
Tanácsot kérek, mert több évnyi rendelés során még nem fordult elő ilyen.
Rendeltem egy ilyen TWS fülest, ma megjött. Nyomkövetett, aláírós csomag. Érintetlen csomagolás, jó állapotú doboz. Meglepően könnyű, bár tudom, ezeknek alig van súlya.A fekete nejlonon belül a kartondobozon nem volt fólia. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget.
Leemelem a doboz tetejét, és ÜRES!
Ott van a formázott műanyag, és a fülest meg a töltőbölcsőt kilopták belőle, valószínű aki csomagolta. Alatta a töltőkábel, gumiharang, leírás megvan.
Teljes döbbenet. Csináltam videót, de akkor is gáz. Történt már ilyen veletek? Hiába adja vissza a pénzt a BG vagy a PP, nekem a cucc kéne, kuponnal félár alatt volt.
Sikerülhet újraküldetni a BG-vel? Azt pláne nem akarom, hogy fekete listára tegyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest