Hirdetés
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalbambi
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h samsung np350e7c típusú laptopnak milyen optibay kell? Telóról sajnos nem találom meg neten
ha valaki megírná, azért hálás lennék
előre is köszi
-
metalbambi
tag
válasz
metalbambi #14118 üzenetére
helyesbítek, amint letörlöm mind2 driverét, és utána telepítem az ati legújabb driverét, akkor ez a vibrálás megszűnik. De laggol még a LOL is 7670m-en... ha telepítem a hd4000et hozzá, akkor megszűnik a laggolás, és jön a vibra...
-
metalbambi
tag
Sziasztok! Már írtam Samsung notebook csoportba, de nem kaptam segítséget. Valaki tudja h melyik a legfrissebb működő driver a samsung np350e7c gépemhez? konkrétan a hd7670m és a hd4000et akarom összepacsiztatni, de én barom mielőtt újraraktam a gépet, nem néztem meg h melyik volt fennt...
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. Üdv -
metalbambi
tag
Sziasztok! Samsunp np350e7c-s02 laptopom van. olyan infótok esetleg van, hogy bővíthető-e ssd-vel a gép, vagy csak hdd/odd helyére lehet rakni? neten kerestem, de egyszerűen nem találtam infót :/ minden segítségért hálás lennék
-
metalbambi
tag
sziasztok! most vett a bnőm 1 lenovo y510p lapost, (free dossal persze), telepíteni akartam rá a win 7et, és miután kéri a telepítés során a dátumot, konfig nevet és belépési jelszót, és utoljára indul újra a gép, nem bootol a vinyóról... boot beállítások ellenőrizve, bios belőve. mit hagytam ki? vagy mi van a lenovoban, amit lenovo szűz fejem nem tud?
előre is köszi a helpet
-
metalbambi
tag
Sziasztok! lehet nagyon butaságot kérdezek... Lehet notebookban vgat cserélni? mert van 1 samsung np350e7c laposom, hibátlan benne a kártya, de gondolkodtam 1 8750m vagy esetleg geforce ban (jelenleg 7670m van benne). szóval: lehet benne cserélni? előre is köszönöm a nem bunkó kifejtős válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 48GB / 512 SSD / Magyar billentyűzet
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest