-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nussa5
aktív tag
válasz andrasko #114 üzenetére
MBam Free feltelepít,frissít és teljes vizsgálat indít. Ez leszedi, de ha csak a reinstall maradna valamilyen oknál fogva. Akkor az "F9"-es billentyűvel előhívható a helyreállítási konzol. Ezzel visszaállítható a gyári állapotba a noti.
Ja, már értem. Nem enged a gépen semmit sem. Az Avira Rescue System még segíthet, de ehhez is kellene egy szabad gép, amivel letöltitek és kiírjátok cd-re.[ Szerkesztve ]
-
nussa5
aktív tag
válasz beszter1991 #856 üzenetére
Ezt már próbáltátok? [link] Talán sikerül vele a megfelelő drivert letölteni.
-
nussa5
aktív tag
válasz baluka6 #1159 üzenetére
A cd-s telepítés az odd hibája miatt nem lehetséges?
Bekapcsolás után rögtön nyomd meg az ESC billentyűt, ezzel előjön a boot választó menü.
Xp pendrives telepítéséhez a WinToFlash progit ajánlanám. Fire/SOUL/CD leírása hasznos segítség a telepítő létrehozásához. +1 Ha a biosban van lehetőség AHCI módra, akkor az xp telepítőbe bele kell integrálni, vagy amikor a telepítő kéri betallózni a sata drivert.[ Szerkesztve ]
-
nussa5
aktív tag
válasz SirKero #1794 üzenetére
AMI bios van a gépen? Próbáld ki először, hogy belépsz a biosba : Launch CSM et enabled-ra, majd a security fülön: a Secure Boot Control-t disabled-re állítod. Boot sorrendet beállítod, és onnantól DVD-be és mehet.
Ha ez nem vált be, akkor bekapcsolás után hívd elő a boot menüt az egyik billentyű nyomkodásával és ott ne az UEFI előtaggal jelölt telepítőmeghajtót válaszd ki.
Pl. ha DVD-ről telepítesz, akkor az alaplapod boot menüjében 2x fog szerepelni ugyanaz a dvd meghajtó.
Egyszer pl. AHCI: DVD akármi, meg még 1x UEFI: DVD akármi. Itt ne az UEFI előtagosat válaszd. -
nussa5
aktív tag
-
nussa5
aktív tag
válasz tpeter77 #1891 üzenetére
Próbáld ki 9.2.0.514-et ez talán jó lesz.
-
nussa5
aktív tag
válasz s4NtiaGo #2024 üzenetére
Karácsony környékén volt itt az aprón 2 hasonló a típusból, de sima 1366x768-as kijelzővel és i5-ös ill. i7-es procival. Pici kopás látszott a gépeken, legalábbis a képek alapján. Azok 150k+ voltak hirdetve és viszonylag hamar elkeltek. Mondjuk ezen nem csodálkozom, mert nagyon jó kis gépek.
A Te géped véletlenül nem N53SN-es? Nekem a paraméterek alapján annak tűnik. Talán a NOTEBOOK beárazás topikban pontosabb információt kapsz. -
nussa5
aktív tag
válasz Pazoozoo #2565 üzenetére
Volt szerencsém Ebay-ről vásárolni 8000Ft-ért F5V-hez akkut, amely megérkezésekor már 4%-os elhasználódásnál tartott és 1 évet bírt. Viszont amit a BatteryUpgrade.hu-tól rendeltem az 2 évet bírt simán, mint a gyári akkuja. Ha gondolod nézz itt a K72F notihoz akkumulátort. Van 6600mAh is.
-
nussa5
aktív tag
válasz Bazsee71 #2607 üzenetére
A HDS 4.30-as verziója írta ezeket a fals indulási adatokat? Megnézhetnéd még a CrystalDiskInfo -val is a merevlemezt. Milyen védelmi programo(t)kat használsz? Egy rendszerellenőrzést is futtass, hátha: sfc /scannow
-
nussa5
aktív tag
válasz Bazsee71 #2614 üzenetére
Milyen hdd ez? Mit jelez a Hard Disk Sentinel 4.30-as verziója Valami nem kóser ezzel a merevlemezzel.
-
nussa5
aktív tag
válasz hunterrop8 #2882 üzenetére
A driverek telepítésénél nem mindegy a sorrend. Először az ATK illesztők, majd a Wireless Console következik és csak utána a wifi és a bluetooth driverek. Ha letöltitek innen a K55VM driverlemezét, akkor automatikusan felrakja az összes szükséges drivert.
Teljesen jó hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
nussa5
aktív tag
válasz hunterrop8 #2891 üzenetére
Ez elég érdekes, mert 2 VJ-re is ezzel a driverlemezzel lett felrakva az összes windows 7-es driver.
-
nussa5
aktív tag
válasz hunterrop8 #2906 üzenetére
Windows 7 64 bites rendszerre, de kiírva nem mountolva. A géphez kapott lemezről is tudjátok telepíteni a drivereket. Csak annyi lesz a különbség, hogy nem megy automatikusan, hanem a mappákból egyesével tudjátok telepíteni a szükséges drivereket. A telepítésnél a sorrendet a már leírt módon hajtsátok végre.
-
nussa5
aktív tag
válasz hunterrop8 #2908 üzenetére
A K55VJ-hez kapott lemezről írtam, hogy egyesével felmennek a mappából a driverek.
#2909) F.B.I
Nem egészen értem a dolgot, mert az A54H-hoz csak inteles, míg az A54HR-hez van ati vga driver.[ Szerkesztve ]
-
nussa5
aktív tag
válasz hunterrop8 #2912 üzenetére
Így van, nem baj és működnek. Annyi a szépséghibája, hogy csak egyesével lehet telepíteni a drivereket. A K53TA teljesen más, az AMD-s platform nem tudod az inteles drivereit telepíteni róla. Mint már említettem 2 db K55VJ-re tettük fel a K55VM lemezéről a drivereket. A 2gép totál ugyanaz, csak a VJ-hez nincs külön windows 7-es driver.
#2913) F.B.I.
Örülök, hogy sikerült, de jól gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
-
nussa5
aktív tag
válasz hunterrop8 #2932 üzenetére
Amiket írtál szükséges driverek. A legfontosabb az ATK Pack, aztán a Wireless Console, Keyboard device filter utility, touchpad driver. Ha sokat hurcoljátok a notit érdemes a Power4Gear energia menedzsert is felrakni. A kijelző "finomhangolására" jó a Splendid Utility. A beépített kamerához van a LifeFrame alkalmazás. A WinFlash alkalmazással tudjátok frissíteni a biost. Ha felrakjátok az Asus Live Updatet, akkor ha van újabb bios verzió, ez letölti a szerverről. A windows update-n jöhet még az ajánlott frissítéseknél valamelyik eszközillesztőhöz újabb driver is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest