- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Hol lehet egy listát találni amiben felsorolják, hogy melyik notikban van mSATA SSD a sima HDD melett?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Egy gyors kérdésem lenne. Mégpedig az, hogy a laposomban lévő Qualcomm Atheros AR9485 wifi kártyámat ha lecserélném egy Intel 6235-re akkor lenne-e jelben minőségbeli javulás? Tudom, hogy az Atheros csak 150MBps de ezt leszámítva?
-
FRENK1988
veterán
Érdekelne engem hogy egy Dell D630-ba bele lehet e tenni egy fél magas Wifi Kártyát? Tudom a hely elég én inkább a vezeték hosszúságára lennék kíváncsi? Van aki már próbálta?
-
FRENK1988
veterán
Üdv Ismét
Az lenne a kérdésem, hogy országos verseny előtt (középsuli) jár e "szabadnap"?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
-
FRENK1988
veterán
Üdv
Lenovo T420-ba lehet msata SSD-t tenni? Úgy hogy nem szedem ki a wifi-t?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Lenne egy kérdésem
HA választani lehetne üzleti gépek közül melyiket vennétek?
HP Elitebook 8460(70)p
Lenovo T420(30)
Dell Latitude E5430(20)Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Köszönöm Uraim
-
FRENK1988
veterán
Na urak jártam a HP topikban de érdemben nem tudtak segíteni. Ezért jövök ide.
Adott egy kb 1 éves HP ProBook 4540s (i5/8gb/7650) ami elég fura anomáliákat okoz nekem. Az van, hogy ha áll 1-2 napot akkor nagy nehezen elindul (de már akkor is villog a caps) de mikor újraindítanám akkor két caps lock villanás az eredmény majd újraindul és folyamatos villogás míg a venti süvitést megunva leállítom. Majd ha megint pihen pár napot ismét ezt játssza el.
Már letiltottam a dedikált vga-t és csak a CPUban lévő megy de akkor is ezt játssza el. A legújabb bios (F.41) van fent.
Segítséget előre is köszönömNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #9166 üzenetére
Hat a tesóm gepebe (Dell D630) teszt jelleggelt tettem egy 830-as Samu ssdt de nem vettem észre érdemi gyorsulást. De az hogy könyebb lett es nem volt seek hang azért nagyon Megérte volna. No nem beszelve hogy tovább bírta az akku
-
FRENK1988
veterán
Egy HP compaq n615 be bele lehet tenni a Hp Pressario CQ56 kijelzojet?
-
FRENK1988
veterán
-
FRENK1988
veterán
Bajban vagyok.
magas frekvenciájú hang jon a HDD felol. A rendszer Megállt a laptop a beépített merevlemez tesztelő nem látja a hdd-t. Mi lehet a gond?
meghalt a HDD?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz gerenda110 #11145 üzenetére
Általában 10-20k között szokott lenni attol függően hogy kérsz-e hozzá vmifele védelmet
-
FRENK1988
veterán
Szerintetek melyik gépet vegyem meg:
M4500 vagy E6520
A M4500 régebbi architecturás nincs benne újjlenyomatolvasó(nagy vágyam) de lehet bele tenni mSATA SSD-t (másik vágyam) Az E6520 korszerű mindent tud de sajna nincs benne msata bővithetőség.
Árban kb ennyit szánok rá. Méretben lehetne kisebbet de ilyen kiépitésben nincsNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Urak kérdésem lenne:
Mégpedig szeretném a T430-am (i5 3210/8GB/Intel 4000) msata ssd-vel bővíteni úgy, hogy a benne lévő 500GB-s HDD menne adatnak és az SSD pedig a rendszer menne.
Tehát egy 120-256Gb közötti msata SSD-t bele tudok e szerelni és onnan bootolni?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Erdemes egy T500-ba ssd- t tenni általános sebesség növelés érdekében?
Mert a mostani 2 gb mellé szereztem még 2t de meg mindig darabos kisséNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok! Boldog Új Évet!
Vettem baratomtol egy Dell Inspiron 15 3542-t.
Épp YouTube-on videót néztünk és hirtelen megfagyott a gép. Kikapcsoltam (hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot) vártam kicsit ismét be tudjam kapcsolni. Erre a hdd LED fel felvillan és a dvd meghajtó csippan egy kicsit. Ez ismétlődik míg ki nem veszem az akkut és/vagy a töltőt lecsatlakoztatom. Ismét visszarakva ugyanez történik miután ismét inditanam
Tudtok segíteni?
Ide is irok hátha tud valaki segíteniNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
- MSI GF65 10UE hibás eladó! i5 10.gen, 3060 6GB, 16GB DDR4
- 15,6" FHD IPS Matt 30p 60Hz keret nélküli laptop kijelző
- Retró Ritka Transmeta CPU-s I-Buddie 907 működő laptop töltővel
- ASUS Vivobook S 15 OLED 2k - Ryzen5800h 8GB RAM 256GB nvme
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest