Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocitanya
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #40528 üzenetére
Én meg tudtam oldani a problémát
........eladtam a telót olyannak akinek 20 ill 70 es sim-kártyája van!!
És holnapra érkezik a Cat b15 -ös!(DUAL)....Elvileg?! Bízom benne az szeretni fogja a zsír új 30-as sim kártyámat!? -
bocitanya
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #40460 üzenetére
Szia ism én....
sajnos nekem a sim kártya csere sem oldotta meg a problémámat!!Minden jó(20) (70) sim is de a (30) as simet nem fogadja....szóltam a szolgáltatómnak ők nem kaptak szikrát.A Teló 3x lett újra húzva az sem segített rajta.Ez van így jártam.... De jóó van egy független telefonom ami dual sim....csak a 30 ast nem xereti!
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #40486 üzenetére
Aztán mégsem minden fenékig tejfel, mert sms-t küldeni/fogadni tudok és mobilnet is megy de hívásnál elmegy minden. Xd
Lehet a vodafone-nál van a hiba?
-
bocitanya
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #40460 üzenetére
Szia.Ha másik sim -ed lesz természetesen marad a telefon számod!!
A Telefon számokat szinkronizáld össze a gmail.com. oldaladdal(címtár).Inport/Export.
Esetleg újra rántod a telót akkor minden elfog veszni..képek zene stb stb.Ezért is érdemes minden le menteni ami fontos dolog a számodra......!
Az én sim kártyám is 10 éves köröli!? -
bocitanya
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #40447 üzenetére
Szia!!! Discovery v8 (dual) szinte ugyanezek a hiba jelek,T-mobil kártyám csinálta....full térerő 3g...hívást indítani nem tudtam és fogadni sem....viszont aki hívott annak a hangpostám jelentkezett be.Hívtam a szolgáltatóm azt mondták próbáljam a sim cserét illetve előtte szedjem le róla a dolgaim,és húzzam újra a telefont...a telefon húzva lett egy darabig minden jól üzemelt viszont sajnos elkezdett szorakozni a telefon....most a sim csere lesz,mivel a régebbi sim -et használok még.
Ui:Ha a simet ki cseréltem a slotba akkor is a hiba fönn állt,természetesen a másik simem tökéletesen dolgozott...mind a kettő slotba.(voda) volt a másik simem.
Ha másik telefonban használtam a t-mobilos sim kártyám minden szépen ment.Most majd próba sim csere. -
válasz
sotetlovag97 #39815 üzenetére
Egyszer kellett volna intéznem valamit egy olyan címen ahol a kapualjban 3-4 kigyúrt nemzetiségi emberke, épp súlyzózik, kést fen, ház előtt egy kirabolt autó roncsa (ajtók, ülések, kerekek hiányoznak belőle), a ház ránézésre a nagy háború előtt volt tatarozva, belülről meg hangos veszekedés hallatszott...
Nekem annyit nem ért meg az ügy hogy kint merjem hagyni az autómat, és inkább lemondtam a ügyintézésről
-
válasz
sotetlovag97 #39809 üzenetére
Ha ezek mind megvannak és pár hónap múlva kitiltódik a hálózatból a telefon akkor mit tudsz tenni? Azon kívül hogy az eladó (ha egyáltalán nyomára bukkansz) széttárja a karját (ő nem tehet róla..) te pedig bosszankodsz..?
-
kutga
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #39809 üzenetére
Szvsz elég, tanúztassátok is.
-
kutga
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #39802 üzenetére
Adás vételit kb bárhonnan. Letiltás ellen írjátok bele az imei számot, azt hogy tehermentes és a jövőben sem kerül letiltásra. Sokra szvsz ezzel sem mész ha baj van, irjatok bele minél több személyes adatot.
-
F-ECT$
titán
válasz
sotetlovag97 #39804 üzenetére
Magánszemélyek között tök elég a spirálfüzetlap is, csak legyen 2 tanú.
-
válasz
sotetlovag97 #39802 üzenetére
Egy spirálfüzetből kitépett lapra ezt írjátok:
"Becsületszóra esküszöm hogy a telefont nem tiltatom le."
Sk aláírás
Dátum
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Eladó tok, fólia, doboz, zsák
- Alcatel 1066G kártyafüggetlen telefon, bontatlan
- Motorola E398 - Az MTV zenetelefon - Töltővel - Új akkuval
- Evolveo Easyphone FP kagylótelefon, újszerű állapotban, garanciával - INGYENES FOXPOST szállítással
- Eladó saját gyűjteményből a képeken látható Sony Ericsson telefonok mind működik többnyire független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest